Pets to Canada
-
Да мы его взяли на вооружение спасибо
-
Но вдруг света не будет , ищем запасной вариант
-
Зато мы получили ответ
-
Нет, вам нужны попутчики
-
Спасибо
-
Нет
-
Меня взяли с 18кг собакой LikeBus.А вообще,наберите инфобус,Вам там все расскажут
-
Спасибо вам
-
Речь идёт о животных для коммерческого использования. Не о домашних любимцах.
-
Добрий день. Можливо хтось живе з Монреалі? Ситуація в тому, що важкувато з житлом з тваринами. Та й ціни на житло кусаються) виникла ідея знайти таких же, хто не проти пошукати разом житло. В кого є собачка, дві) Можливо будиночок невеликий. Щоб житло було відокремлено, можливо з заднім двориком)
-
Частіше за все беруть 1 кота в руки і не більше 2 на борт літака. ((( в багажному відділені є плюс що ви можете придбати набагато більшу клітку і поставити воду корм і т д .
-
Пробачте, чи правильно я зрозуміла що всього на літак беруть тільки двох тваринок? Я здаєтся читала що airfrance дозволяє до 4 тварин Знаю про багажний відсік, але я хвилююсь, як кіт проведе більше 10 годин один поруч з багажем..
-
1 котик на 1 человека в салон. Можно и больше, но главное, если Вас летит 2 человек, 3 придется в багажный отдавать, если ребенок есть, можно 3 на него в салон взять КЛМ берет 4 животных в салон
-
Спасибо большое!
-
Ещё Air France это тоже КЛМ, если видите хороший рейс от них, тоже смело смотрите)
-
Доброго дня шановні співвідчизники!Хтось має контакти волонтерів які допомагають із розселенням в готелях в Вінніпезі?
-
Летіли Париж-Монреаль. Air Canada. Дорослий і дитина 7 років. 2 собаки малої породи в салоні в переносках м’яких. Місця не поруч, один за одним. Біля проходу. Замовляли білети по телефону. Звонити безпосередньо в офіс авіалінії.
-
Мы летели внутренним Торонто - Сент Джонс. Эир Канада - сидели там, где захотели, я возле окна, муж рядом 😅 с нами 2 котика 🙈
-
Нам так дали білети 🤷♀️ чому - не знаю, але сказали, що в одному ряду не можуть бути собаки. І дитина далеко від батьків також)
-
manitoba4ukraine.ca/uk/
Когда-то себе сохраняла, может поможет Вам, там много интересной информации)
62101/174463