Pets to Canada
-
Паспорт, чип , вакцина , титры , за 48 часа до вылета обработка от блох и глистов и справка от ветеринара
-
24 часа ????
-
Доброго вечора всім.Скажіть будь ласка,якою авіакомпанією найкраще летіти з котом?
-
За 48,опечаталась
-
Это зависит от ваших предпочтений ( салон/багаж, цена , прямой или с пересадками ) и еще наличие мест для животного на нужные вам даты
-
Кішка важить 3 кг,без переноски.Прямого рейсу з Варшави немає(принаймі це те,що я бачу в інтернеті).Думаю може летіти з Берліна і незнаю чи там є якісь інші правила для тваринок,ніж в Варшаві.
-
А тітри вимагають зараз? Раніше не просили, наскільки зрозуміла, ії просили лише при в'їзді в Євросоюз?
-
С Варшавы куда именно ? Если у вас есть документы на кота то все будет ок в любой стране вылета , правила везде похожи
-
Калгарі
-
Если у животного укр паспорт то именно в Польше их могут просить что б сделать разрешение на вывоз животного
-
Для мене авіапереліт це взагалі вперше в житті,а з котиком тим більше.Стільки всього,голова кругом 🤪
-
Дякую
-
Прямой я вижу есть с Амстердам -Калгари С Варшавы вроде только с пересадками Но может кто-то еще подскажет, может нашли прямые 🤷♀️
-
Так,я бачила.До Варшави мені ще їхати 9 годин,а до Берліна 3 год.Потім задумалася,а чи немає там інших правил перевозу тварин 🤦♀️.Переживаю…Тому і задалась питанням,може є авіакомпанії на яких найліпший переліт..ну без усіляких крутінням носом,або ще чогось 😟
-
У всех примерно одинаковые требования , иногда просто играет человеческий фактор Но если у вас есть паспорт , чип , вакцина ,обработка от блох и глистов и справка о здоровье животного ( для вывоза ) , для Польши еще возможно титры То все у вас будет ок в любой стране
-
Щиро дякую за відповідь
-
Что за вбросы?
-
Вітаю, спільното. Чи хто вже летів з твариною air france , як у них до розмірів переноскі в салоні, дуже прискіпливо? Може є якість нюанси, буду вдячна, якщо поділитеся інформацією. Летіти буду в січні, з Джек Расселом
-
У нас была переноска больше, чем нужно. + Перевес Все хорошо На стойке регистрации идите к мужчинам, женщины дотошные, ко всему придерались к людям при нас
-
Дякую
62139/174360