Pets to Canada
-
Перетин кордону з Польщею зараз ускладнили. Зробіть кращу всі документи у Львові. Підніміться на пару повідомлень вище і почитайте як перетинали кордон з Польщею люди декілька днів назад і мою ситуацію. Контакти державного ветлікаря у Львові, що дає дозвіл на виліт я і ще одна дівчинка нещодавно скидали і групу.
-
У вас наклейка Nobivac DHPPi. Это противовирусная, не от бешенства. Nobivac Rabies у вас есть?
-
Ребята, всем привет. Я уже писала раньше сюда. Хочу получить дозу успокоения 🙂
Наступил наш день, завтра выезжаем из Одессы в Кишинёв машиной, потом на самолёт и в Торонто, с пересадкой во Франкфурте (транзит). У моего кота есть все, кроме титров (неделю назад только сделали). Переживаю, что врач на 7-й Пересыпской не даст справу Ф1 из-за отсутствия этих титров. Кто сталкивался недавно с одесским вет гос врачом? Я конечно буду настаивать, что я не в ЕС 🇪🇺 лечу, а в Канаду, этой стране титры не нужны. Поговаривают о заоблачных суммах , чтобы он выдал справку Ф1 😖 -
Если вы уже в Европе и у питомца европейский паспорт, то не нужны.
-
Вітаю! таке питання може хто знає - виїзд з України до Кишинева 1 грудня. Літак з Кишинева до Торонто 4 грудня. За 48 годин до виїзда з України обробка глисти/паразити - наліпка в паспорт. Чи треба буде перед вильотом знов робити це? Тому що пройде більше 48 годин з моменту обробки до вильоту.
-
Не треба.
-
Для въезда в Канаду не нужно. А вот для выезда смотря, какая страна
-
Доброго дня , ви знайшли прямий рейс з Кишинева? Яка авіакомпанія , якщо не секрет ?
-
Ні, пересадка у Франкфурті
-
То Вам такие попались перевізники, мы 9 мес на Закарпатье прожили, все ок было, але ми намагалися спілкуватися укр.мовою. Коли їхали з дочкою до Будапешту здавати відбитки, то усіх висадили вночі посеред траси на заправці, їдь до самого міста як хочеш. Жодного разу в туалет не зупинилися. А назад їхали з іншими, зовсім справа інша була. І зупинки, і кава, і вічливі були та забирали назад з вокзалу.
-
На все життя за умови своєчасної ревакцинації