Pets to Canada
-
В любом месте титры на всю жизнь если вовремя ревакцинировать
-
Титри потрібні тоді коли з Украіни в Європу? Якщо вже в Європі і є вакцина від сказу і паспорт європ зразка, але є пересадкав краіні ЄС, потрібні чи ні?
-
Для подорожі не потрібні. Хіба що просто, щоб були на майбутнє. Але не обов'язково. Тільки паспорт має бути не європейського зразка. А паспорт Євросоюзу.
-
Дякую
-
А как вы кота реестрировали?
-
Я брала, потому что мы делали healthy certificate, дельгимитизацию и этот сертификат. Это что-то типа arriveCan только для питомцев. Мы из Грузии летели
-
Паспорт однієї з країн Євросоюзу. В Україні вам його ніхто не дасть.
-
В мене один з Украіни , інший в Європі отриманий
-
А какие в Канаду нужны?
-
Підкажіть будь ласка як зареєструвати тварину на рейс? Окрім чіпу паспорту титрів і довідки, що ще потрібно?
-
Добрый вечер,подскажите пожалуйста если кота мне в Польшу доправят из Украины со справкой ф1 из Украины(чип,от бешенства,это все есть)и я с ним сразу в этот день полечу в Канаду? Кот будет транзитом в Польше,а ф1 действительна 3 дня. Пустят ли нас на рейс с украинскими справками или нужно их делать в Польше? И обязательно ли делать титр антител?Подскажите пожалуйста 🙏 Очень важно🙏
-
Добрий вечір, якщо ви власник тварини а вам її будуть везти, то можуть не пустити на кордоні Польскому. Мені мама везла в четвер через Польщу, кота були абсолютно всі документи, але її не пропускали оскільки вона не власниця тварини. Має перевозити або власник, або людина з дорученням на перевозку вашого кота
-
Всі бажаю гарного дня. Чи є тут хтось,хто сьогодні/завтра летить/їде з Торонта у Київ? ДУЖЕ потрібно передати сумку вагою 6кг ,у сумці військовий зимовий одяг для мого тата ,який зараз на війні на передовій. Зимовий одяг їм не видали,тож передаю з Торонта до Києва,в Києві забере сестра і передасть татові на передову. Будь ласка , відгукніться. Оплата за допомогу 50 $ Всім щиро дякую за допомогу!!!
-
Здравствуйте, хотела бы узнать по поводу перевозок животных авиакомпанией Air Canada в зимний период и предложили KLM. Так как были мы в аэропорту в Варшаве и нам сказали что данная авиакомпания (Air Canada) не перевозит зимой животных на дальние расстояния зимой (Торонто-Калгари). Может кто-то уже регистрировал на зиму животных (у меня кошка). Заранее спасибо