Pets to Canada
-
Ну логика получается такова: если они хоть раз в жизни видели например хаски, то тогда подходит 😁
-
Надевайте на нее сверху шубу и говорите что хаски иногда просто шерсть сбрасывает ))
-
😁😁😁😁😁😁😁
-
Смех смехом , а у меня сфинкс 😂 Пойду искать муфту и сверху надевать ))
-
а вы какое меню выбирали, я уже 27 минут слушаю рекламу компании
-
В Онтаріо точно не можна. І, здається, це єдина така провінція. У 2016 році було введено заборону в Монреалі, але наступного року відмінили.
-
А що саме треба допомогти по Монреалю?
-
Добрий день, можливо хтось підкаже де можна в Ірландії, так щоб не далеко від міста Galway зробити сертифікат здоров'я на кота для подальшої подорожі в Канаду?
-
Съездите в ближайшую к вам вет клинику и скажите что вам нужен veterinary health certificate для авиаперелета с животным
-
Навіть приватну?
-
дякую
-
И обработку от блох и глистов пусть в паспорт поставят
-
зроблять чи просто впишуть?)
-
Ну сделают и впишут ))
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, якщо робити чіп, паспорт, щеплення-все у Польщі, то треба тільки у державного ветеринара, чи можно в приватній клініці? Дякую
-
Що то за житони такі?
-
Закреп номер 7
-
Куда нужно обратиться за лицензией на собаку и что для этого нужно. Заранее спасибо
-
В Польщі державна - зазвичай одна на місто. В будь-якій можна робити. Хто не має на то ліцензії, той вам нічого і не зробить. Але я такого тут не зустрічала. Ми все робили у приватному веткабінеті, подружжя приймає в маленькому приміщенні, але роблять усе. Чіп, і одразу в базу заносять, паспорт (але трошки почекали, бо не було бланків), щеплення на ваш вибір. Не хвилюйтеся, в цій країні все організовано і доступно.
-
Мой вылет послезавтра, покупала на алегро фирма Wobell
62566/174611