Pets to Canada
-
То есть не посредственно в аеропорту на ближайший рейс?
-
Извините если вопросы глупые просто еду с собаками и детьми и это будет первый раз
-
Це друге питання цього чату після титрів ( але зараз, здається, вже перше!:)) - за скільки треба отримувати довідку перед вильотом? Спеціально полізла на сайт IATA, так як саме ця організація регулює всі правила авіа перевезень ( в тому числі і тварин). Так от, згідно правил ІАТА ніяких сроків не прописано. Проте прописано, що наявність health certificate регулює сама авіа компанія. Це і є документ, який підтверджує, що тварина може летіти. Це може бути і IATA certificate ( до речі, я такого бланка на їх сайті не знайшла), і якась інша форма health certificate. Отже висновок: з приводу сроків дії даного документу ( референсу, що тварина здорова) треба дізнаватися у самої авіалінії. І наскільки я зрозуміла із постів вище, для ЛОТу цей строк складає 48 годин.
-
ні..цю ф1 або міняєте у митній службі в Україні, або на кордоні... Але ветеринара може не бути.. Тому, якщо ви їдете транзитом, то для чого собі ускладнювати життя... Візьміть міжнародний сертифікат іата у приватного і буде вам щастя...Але його дія 48 год...Я ф1 так і не обміняла ((((... бігала і на кордоні і по Пшемишлі. Я ще їхала в суботу...Добре, що мала цей іата. Якщо їдете поїздом, то більша вірогідність обміняти.....
-
Всем привет )скажите пожалуйста какие очереди на границе с польшей ?
-
Їхали 26 листопада поїздом 67 Київ- Варшава. Квитки брали за 20 діб. Квитки поступають у продаж о 8.00. О 8.05 вже нема. Потім з'являються о 8.31 ті, які не викупили. Так що купити можна. Хоча і важкувато
-
Проблем не буде. Сьогодні проходили