Pets to Canada
-
ну як сказати 😃. Я в Торонто на чекіні з трьома котами, чоловіком і дитиною підчепила мужчинку ))). Потрібно було дещо розпитати. А він виявився класним мужиком, який чудово знає англійську. Тепер дружимо 😃
-
Нет, для Канады титры не нужны) Главное, чтобы вам дали справку о здоровье и разрешение на вылет.
Ну и не отходя от кассы, так сказать, животное никак не травмируется, так же берут кровь, как и у нас, лапка не болит потом и животное не плачет, это менее 5 минут процедура.
-
в аеропорту взагалі ніхто справки не дає...Все маєте мати
-
Добрый вечер, скажите пожалуйста нужно ли сейчас после сдачи анализа на титры ждать 90 дней для справки ф1?( нам отказали в справке , сказали поменялись правила и нужно выждать 90 дней, хотя анализ уговорили делать срочный)
-
не міняють в аеропорту нічого.... Принаймі нам казали все мати. Можливо від країни залежить
-
Спасибо
-
Я теж вперше таке чую.... Вы ж туди приїзжаєте вже з готовими документами? Це в якому аеропорті у вас таке було?
-
Підкажіть будь-ласка, як називаються тітри по польські, як мені їм сказать що мені треба?
-
я навіть не знаю звідки така інфа... коли скидувала сертифікат іата, то мені дівчата писали, як я з ним поїду, якщо в аеропорту на такий мають міняти мій сертифікат ... Я хіба була спантеличена цим і не знала, що маю мати ). Але так як ми в Канаді вже місяць, то немає в аеропорту ветеринара і на мене дивились як на дурну, коли я про нього питала.
-
Ох, ладно) Я как человек, который уже в Канаде, впервые это слышу.
Давайте кратко, кто Вам такое сказал?)
В аэропорт вы приезжаете с документами готовыми. Никакого ветеринара там нет и быть не может, который обменяет на одну справку. Ну представьте себе это, сколько рейсов и животных бы стояло в очереди
-
Ну, ці правила і не мінялись - Ф1 без карантину не видають. Я вже тут запитувала, цікаво, як комусь вдалося її отримати, адже там треба вводити дані по карантину. Тому їдьте без неї.
-
А как без неё ехать , нужно будет на границе какие-то документы заполнять или по приезду карантин сидеть?