Pets to Canada
-
То есть , таки лучше сдать титры? ))
-
Я думала, как и предыдущий человек, что у Вас ЕС паспорт, то есть поменяли в Польше) Я рекомендую, если есть время, их сделать. Это впринципе Вам будет хорошая помощь в дальнейшем. И чтобы Вы были полностью спокойны, что все, что можно у Вас есть) Но можете сходить на Гагарина 15, узнать, дадут ли они разрешение на вылет, если да, то можете обойтись.
-
Ulya t.me/petstocanada/84750
-
Вибачте якщо питання уже було . Сьогодні лише дізналась і в шоці не знаю що робити . Шукала в закріплених але не знайшла відповідь 1) чи виїздив хтось з Польши до Канади з українським міжнародним Вет паспортом ? Наш лікар польський каже що можливо треба паспорт Євросоюзу 2) чи комусь робили в Польші прививки тваринам і ставили відмітки в український паспорт ? Лікар каже в них нема права це робити . 3) також лікар сказав що справку яку беруть за 48 годин до літака треба робити лише з паспортом Євросоюзу і з укр вони не можуть зробити і також треба додатково йти ще до якогось лікаря за підписом . Чи ви робили таке ? 4) якщо я зроблю новий паспорт Євросоюзу але сертифікат від сказу буде український , чи можна так потрапити на літак ? Типа в мене будуть старі прививки в укр паспорті і нові в польському ? Прикладаю фотку нашого паспорту і сертифікату
-
Шановні, питання трохи не по темі,
-
Але можливо у когось була така ситуація: чи хтось знає, чи є ліміт на overweight однієї валізи? В нас одна виходить 38 кг і от кажуть, що більше 32-х не пропустять...
-
Мы Выезжали с украинским без проблем, у Вас он правильный Справку о здоровье и разрешение на вылет взяли с нашим паспортом без проблем, в Варшаве Но вот, если есть возможность, сделайте паспорт ЕС, он даст больше возможностей для животного, те же самые титры не нужны будут в дальнейшем, так как будет считаться, что животное из Польши.