Pets to Canada
-
Клм тоже водичку добивали, проверяли, отвечают на вопросы как там котики, знают, де сидит хозяин, я довольна
-
У мене така ж ситуація була у Чехії. Сестра вивозила кота, та зробила у Ужгороді ніби міжнародний паспорт, чіп, вікцину. Але коли перетинала кордон, її попередили, що паспорт не підходить по стандартам. Я пішла у клініку після ознайомлення у цьому чаті. Та дійсно мені не видали новий паспорт без нової вакцини. Я просила переклеїти бірку, а вони цілим колективом мені відмовили, бо це не відповідає стандартам ЄС. Внесли все у базу. А сторінку з данними зверху заклеїли ламінацією. Тому я думаю, це не питання лише одного окремого лікаря.
-
Мне тоже самое сказали. Но пообещали уточнить информацию, что именно нужно. Завтра узнаю
-
так в итоге вы таки сделали второй раз вакцину?
-
Доброго дня! Хочу розказати свою історію про те як я хотіла щоб котик летів зімною і все ж таки не буде летіти бо сьогодні на польському кордоні прикордонник не пустив його бо його віз мій тато ,незважаючи що навіть їх ветеринар підтвердив що перешкоди щоб він іхав немає всі документи і чіп все є,він захотів документу що кіт є мій і я даю дозвіл на його вивезення і ксерокопії мого паспорту ,в четвер вилітаємо але вже без котика😓😭,тому що він сказав мені я незнаю а може тато везе його на продаж в Європу і як я його не просила всеодно завернув ,може буде комусь корисний цей пост
-
Боже, що за жесть( Вибачте, а у вас були титри для в’їзду в Польщу?
-
У нас був чіп ,вакцина від сказу і ті що по графіку ,довідка з вет лікарні про те що кіт здоровий ,що проведено глистування і від вошей оброблено,і може ще щось там писало але я його немаю ,скажу нехай тато його сфотографує і вам тоді скажу ,дали тільки на 5 днів сказали тільки для виїзду закордон ,все записано з наклейками у паспорті чіп також записаний і встановлений,лікарі їх польські пускали а одному ще щось захотілося ,сказав спочатку вислати дозвіл на пошту і тоді подумають чи пускати а потім коли я почала просити рознервувався і каже хоче пані кота їдьте в Україну і забирайте і крапка
-
Есть ли у кого опыт, с Торонто ( West jet) Без места коту в салоне?
-
Виходить хто є в паспорті кота власник вписаний той і має право його везти а так то ні,я пішла ще чьогодні вечером до нотаріуса і вони кажуть ми можемо дати такі документи вле їх не потрібно і то що він вимагав це є нонсенс
-
а сколько вам все вместе стоило? с новой вакциной и новым паспортом?
-
Не зрозуміла то вас з котом не пустили чи тата? Ви як власниця а паспорті вписані?
-
Мого тата
-
Я власниця кота
-
Аааа.. зрозуміло 😩 так жаль
-
Він нам його віз з України до Польщі і на кордоні його не пустили
-
Ого 😳