Pets to Canada
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, щоб зробити титри потрібно везти собаку обов’язково до Києва? Ми з Івано- Франківська. Чи є вет.лікарні які беруть аналіз крові і передають в лабораторію?
-
Та ні,в будь-якому місті здаєте у ветеринара і вони відправляють в Київ в лабораторію
-
Дякую!
-
А після титрів 3 місяці сидите на карантині
-
Друзі, пропустять кішку з щепленням,паспортом та чіпом до Польщі зараз?Тітрів немає
-
Нащо? Заради форми ф1?
-
Хто брав ворк перміт в Торонто ? Чи можна приїхати забрати на слідуючий день ? Не хочеться з котами ще 3 години стояти в черзі (((
-
Усім привіт. Підкажіть, будь ласка, якщо виїхати з України в Європу (беру довідку форма ф1), а потім через 2-3 місяці їхати в Канаду - цю довідку потрібно брати повторно вже в Європі?
-
Такі вимоги були завжди Після аналізу на титри ще 90 днів карантин
-
Доброго дня А якщо тітри готові та ми плануємо їхати... нас не випустять? Якщо карантин не відсидіти ?😞
-
Есть ли в самом аэропорту амстердама ветеринар, который сможет сделать обработку от паразитов и выдать иата? Или нет?)
-
писала жінка десь тиждень тому, що її виппустили без карантину. Але це напевно ризиково
-
Выпустят. Не переживайте. Главное остальные доки иметь
-
я правильно понимаю, что если мой кот привит от бешенства, то я могу его привезти из любой страны? 😬 (так-то гос. сайт Канады..)
-
Я їду до Варшави за квітком🙄
-
Все остальное есть
-
Спасибо🙏
-
В добрый путь)
-
Благодарю
-
Очень не факт без титров