Pets to Canada
-
Доброго дня А якщо тітри готові та ми плануємо їхати... нас не випустять? Якщо карантин не відсидіти ?😞
-
Есть ли в самом аэропорту амстердама ветеринар, который сможет сделать обработку от паразитов и выдать иата? Или нет?)
-
писала жінка десь тиждень тому, що її виппустили без карантину. Але це напевно ризиково
-
Выпустят. Не переживайте. Главное остальные доки иметь
-
я правильно понимаю, что если мой кот привит от бешенства, то я могу его привезти из любой страны? 😬 (так-то гос. сайт Канады..)
-
Я їду до Варшави за квітком🙄
-
Все остальное есть
-
Спасибо🙏
-
В добрый путь)
-
Благодарю
-
Очень не факт без титров
-
Польща зараз дуже все перевіряє... я сьогодні стояла 8 годин, перевіряли собаку та відправили назад господарів, чому саме, не знаю...(
-
Не можна. Ні в Торонто, ні будь де інше. Ви з літака заповнюєте декларацію і потім одразу до міграційного офіцера.
-
Так може там не в титрах проблема,та і не з собакою)
-
Може, але бігали з документами стосовно собаки, бо я переживаю, планую їхати через Польщу зі своєю собакою
-
Жіночка вище десь писала що нормально через Перемишль їхала і все ок.Бо в мене їди жінка з дитиною та кішкою,я хвилююсь щоб не висадили
-
Ця довідка потрібна тільки для того, щоб на кордоні України вам її обміняли на міжнародній сертифікат. В Європі вона не потрібна і ніхто про неї навіть не знає.
-
Питання, на кордоні з румунією мені її не обмінювали на сертифікат, всі просто розводили руками. Мені сертифікат потрібен для Канади?
-
Шановні, питання по суті - а як а реєструвалися в air canada? На стійці ци заздалегіть онлайн? В нас завтра виліт і ось сьогодні прийшов лист-нагадування а також з можливістю зареєструватися. Хтось реєструвався онлайн чи все ж таки краще пройти реєстрацію з тваринами вже безпосередньо в аеропорті?
-
Питання, зто летів саме air canada - хто як робив реєстрацію?
16 Jan 2023, 06:08
65428/176312
about 7 hours ago