Pets to Canada
-
якщо комусь цікаво з приводу брахіцефалів, бо тут начиталась вже багато чого) LOT і надалі відправляє брахіцефалів, тільки тварину реєструють як карго (звідти і ціна в 3х дорожча) або ж якщо ви підходите по стандартам (8кг з переноскою) можно безпосередньо до кабіни літака ця інформація на сьогодні, отримана безпосередньо від LOT та від їх партнерів AirTrans, що займаються перевезенням тварин як карго до Торонто є три варіанти: LOT: Варшава - Торонто KLM i Lufthansa: тут вже є пересадки, де тварина буде змушена переночувати в стиковочному аеропорті останні два варіанти дорожчі і також довші кому потрібна інформація, писала на цю пошту: [email protected] будуть питати вік, вагу та расу тварини самі підбирають клітку, котра вже є в ціні перевезення :) з LOT зв’язувалась через інфолінію, вони підтвердили цю інформацію
-
Доброго дня. Підскажіть де в Варшаві зробити сертифікат що видається за 48 годин до вильоту?
-
Там треба записуватись чи можна так приїхати?
-
Хелси сертификат на Гагарина 5. Просто приходите и Вам выписывают зо 80 крон.
-
Гагарина 15 - разрешение на вылет
-
Злотых простите
-
Летим в воскресенье из Кракова черз Франкфурт в Калгари. Зарегистрировала собаку на рейс, перезвонила в Люфтганзу. Вразумительного ответа-подтверждения не получила. Сказали, что рано позвонила, нужно позже, за 24 часа до вылета. Сейчас сижу нервничаю. Звонить за сутки до вылета, а вдруг не подтвердят? Из Франкфурта уже Эйр Канада, другая компания. Звоню - не берут трубку.
-
Доброго дня! Хочу поділитися своїм досвідом поїздки з України до Канади, через Польщу. Собака Йорк 1.5кг, чіп, щеплення, титри антитіл, 1грудня отримали довідку ф1 в державні вет, 2 грудня поміняли на сертифікат і дозвіл на вивіз в митні службі, 2 грудня отримали таблетки біг паразитів, 3 грудн відправилися автобусом в Варшаву, на кордоні перевіряли поляки чіп і документи, 5 грудня в Варшаві на Гагаріна 5 отримали довідку, що тварина здорова, отримала повторно обробку, 6 грудня летіли в Канаду, мали виліт 0 6.00 , але мене тримали на чек ін до 5.30 бо чекали підтвердження пілота на перевезення тварини в салоні, хоча місце в мене було заброньоване два місяці тому( перший літак Варшава -Мюнхен Люфтханса), далі з Мюнхена в Торонто летіли без проблем, так К оператор AirCanada - там одразу можна проплатити квиток на собаку в салон, в Торонто після заповнення декларації мене відправили на перевірку документів тварини, дивитися лише мій паспорт і все, чіп не перевіряли.