Pets to Canada
-
Я уже месяц в Канаде, пытаюсь скорректировать свое "бедное животное", которое распустилось по полной. Я его сначала возила с собой по ЕС, очень жалела, баловала, потом перелёты в Канаду, ещё больше жалела, баловала - теперь у меня монстрик, который что хочет то и делает😳
-
Ну Вы просто немножко перестарались с балованием, а к хорошему быстро привыкаешь)
-
Всім привіт. Скажіть будь-ласка хто левів з 1.5кілограмовою собакою, дозволяють в салон? Як замовляти квитки?
-
Після своїх квитків, викупіть на собаку. У меня 2 кг манюня. Все вийшло. Та маленьких нам говорили, не візьмуть у «багаж», бо вони занадто маленькі. P.s. Ще допишу, побачила що написала дівчина нижче! Так і є, спочатку дізнайтеся чи є місто для вашої тварини, а потім викопайте ваш білет.
-
Я просто хвилююся, як потрібно зробити, і чи не відмовлять мені на бронювання собаки після того як я візьму на себе квиток. Чи буде місце в літаку на собаку
-
А може запитати спочатку у них? Чи є місця, та чи можна?
-
Дякую за відповідь). А ви як летіли? Звідки і куди?
-
Ми теж тільки будемо летіти. Люфтганза та еірКенеда. Готуємось)
-
Здравствуйте, возможно ли найти перевозчика для животных? Чтобы собаку забрали в Европе и прилетели с ней в Канаду ? Кто-то делал так?
-
Ее не совсем забирают, карго это по типу пересылки посылок работает. Там в Европе собаку привозите в аэропорт и ее садят на рейс а в Канаде вы уже встречаете
-
Насколько это безопасно ?
-
Хай вам щастить) Ми збираємося летіти до Ванкувера на початку лютого. Я зараз якраз вибираю квитки з Данії
-
Наш долетел жив здоров и невредим
-
Не подскажите приблизительную стоимость? Как посадочное место для пассажира?
-
А собака большая? Откуда летел ?
-
Дякую) вам також 🙌🏻
-
Наш пес корги 11 кг летел маршрутом Краков-Амстердам-Калгари перевозчиком КЛМ. Он был в переноске IATA 4 (входит в стоимость). Оплатила фирме 5500 злотых
-
Выше ответила
-
Спасибо!
-
А какая фирма?
16 Jan 2023, 06:08
65717/176997
about an hour ago