Pets to Canada
-
Є паспорт, чіп, щеплення від сказу і довідка про те, що здорова собака від ветеринара.
-
Дякую. Треба тільки одна справка, титри не треба?
-
Вибачте, але я тільки приєдналась до чату з проханням про екстренну допомогу. В Україні йому обіцяли, що цих документів вистачає.
-
Добрий вечір. Збираємось летіти з Австрії у Канаду з котом. У нас є укр. Паспорт європейського зразка із щепленнями, титри з карантином і ф1. Підскажіть будь ласка, чи потрібно ще щось щоб полетіти у Канаду?
-
Піідскажіть будь ласка собачка летіла в салоні ВестДжетом з Торонто до Вінніпегу? Бо щось я не зрозуміла🙈
-
Вибачте))) побачила))) дякую
-
Друзі вітаю. ПИТАННЯ ДО ТИХ ХТО ВЖЕ В КАНАДІ. Можливо у когось є квиток де відмічено що вашулюбленець летів з вами в кабіні ? Напишіть будь ласка в приватні повідомлення , буду дуже вдячна. В нас виникло питання про підтвердження перетину літаком нашого песика , я нерозумію де це в квитках відмічають. ДЯКУЮ
-
У меня так отмечено, это WestJet
-
Так, долетіли вчора з лабрадором і висловухою! Вещаю для інфо! Летіли лотом і ейром, спочатку Варшава Франкфурт ЛОТ все дуже швидко і добре для тварин, собаку зважили 42 кг подивились чи красіва і все, кота глянули на огляді через віконечко в переносці і навіть не важили. З доків паспорт Польщі і огляд в паспорті поставили, що має обробку та форма на Гагаріна взята за 30 хв . Далі ніч в франкфурті сиділа в клітці з нами без проблем кілька разів водили в туалет. Там вже дивились, але не так і прискіпливо, оплатили собаку на місці кота ще по телефону, клітка була більша на 5 см та вони нічого не сказали, додатково затянули самі стяжками двері клітки. В Монреалі трохи чекали на ворк перміт тільки тоді забрали речі та собаку. Вона була спокійна, киця також спала всю дорогу. Загалом не так то і страшно. Але не їли лише пили всю дорогу, стрес все таки