Pets to Canada
-
Air Canada брали до 10 кг. Ми з нашим Джеком Расселом (9,2 кг) летіли недавно, собачка у карго. Моя думка, їй так було зручніше, бо ми взяли їй великий бокс, в якому вона могла рухатись спокійно, міняти позу. Всередину поклали її іграшки і лежанку. В салоні б довелось їй 10 годин просидіти під сидінням, бо собаку не можна витягати з переноски протягом всього польоту
-
А там в карго тепло чи ви не знаєте?
-
Звичайно, а як інакше?😂 коли забрали бокс, собака буда в повному порядку, безпосередньо перед польотом їй дали попити води, але спрага була, бо я їй налила одразу водички і вона майже всю одразу випила. В туалет не ходила, була спокійна (заспокійливі не давали).
-
Дякую за інформацію)
-
Добрый день) нахожусь в районе downtown, более точно место дрессировки обсуждаю индивидуально. Пишите пожалуйста в личные сообщения ❤️
-
Подскажите в переноску при полете не нужно оставлять еду, воду? Вода ж вроде все равно разольется при трясучке) Нужно ли какую-то табличку с контактами владельцев на бокс прикреплять?
-
Еду и воду нельзя, проверяют перед полетом, всю переноску осматривает сотрудник. Информационный листок вы заполняете на регистрации, его наклеивают на бокс.
-
В багаж можно еду и воду
-
Підкажіть будь ласка перелік,які мусять бути папери у котика на лапках...знаходимось в Польщі.. Чи може просто піти до ветеринара і вони знають,що треба зробити? Дякую
-
Здравствуйте! Кто уже летал, может, air canada? Подскажите там реально так мало места под сиденьем, или они приуменьшают? Влезет 35 см, ли 30 см переноска, или брать реально маленькую? По их габаритам даже моему худому коте будет тесно.....
-
Доброго дня ми летіли з собаками в багажу але місця реально там мало так що думаю краще м’яку переноску можливо зможите його брати на руки
-
По сравнению с клм, да меньше пространства, у нас значительно больше были размеры, ничего, чуток примяли и вошла Никто ничего не сказал нам, когда видели нашу переноску, только умилялись, не переживайте) Главное - мягкая переноска и чтобы верх гнулся
-
Напишите, какие вводные данные у Вас есть.
-
Эир Канада нам категорически запретила брать на колени...даже переноску поднимать с пола 🤷🏼♀️
-
Ух, спасибо огромное!
-
Ми летіли з Кракова до Франкфурт з двома собаками в багажі купили переноски які нам сказали але коли ми прийшли на реєстрацію то нам почали казати що клітка замала хоча наші собаки (такси маленькі а клітка 40/60)нехотіли нас пускати на рейс і по їхній вині ми невстигла на наступні рейси після страшних нервів пропустили довели дітей до сліз а потім коли ми прилетіли до Франкфурта аір Канаді все підійшло і клітка і документи
-
Доброго здоров‘я!Я якою компанію ви летіли до Франфурта і як брали білети?В нас 2 лабрадора (35и40кг)?
-
Люфтханза
-
Дякую,а як купляли білети?
-
В аеропорті у Вроцлаві
16 Jan 2023, 06:08
66018/174529
8 minutes ago