Pets to Canada
-
Підкажіть будь ласка перелік,які мусять бути папери у котика на лапках...знаходимось в Польщі.. Чи може просто піти до ветеринара і вони знають,що треба зробити? Дякую
-
Доброго дня ми летіли з собаками в багажу але місця реально там мало так що думаю краще м’яку переноску можливо зможите його брати на руки
-
По сравнению с клм, да меньше пространства, у нас значительно больше были размеры, ничего, чуток примяли и вошла Никто ничего не сказал нам, когда видели нашу переноску, только умилялись, не переживайте) Главное - мягкая переноска и чтобы верх гнулся
-
Ми летіли з Кракова до Франкфурт з двома собаками в багажі купили переноски які нам сказали але коли ми прийшли на реєстрацію то нам почали казати що клітка замала хоча наші собаки (такси маленькі а клітка 40/60)нехотіли нас пускати на рейс і по їхній вині ми невстигла на наступні рейси після страшних нервів пропустили довели дітей до сліз а потім коли ми прилетіли до Франкфурта аір Канаді все підійшло і клітка і документи
-
Доброго здоров‘я!Я якою компанію ви летіли до Франфурта і як брали білети?В нас 2 лабрадора (35и40кг)?
-
Люфтханза
-
Дякую,а як купляли білети?
-
В аеропорті у Вроцлаві
-
Дякую!
-
Щасливо вам
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, якщо чекаємо на безкоштовні авіаквитки до Канади, як реєструвати кота? Всі доки в нього є. Просто чи можна доплатити на безкоштовний квиток чи як?
-
Доброго дня, підкажіть які документи потрібні щоб забрали котика з України до Польщі,а потім з Польщі до Канади? зараз знаходжуся в Польщі,а кіт у України з моїм сусідом.Хочу попросити його зробити усі документи,наразі є просто вет.паспорт і вакцини.
-
Ваш паспорт нового образца? (UA AA 000000) Заполненный на английском языке, выданный государственной ветклиникой. Если да, то нужен чип, потом вакцина от бешенства. (Можно в 1 день сделать, но обязательно сначала чип). Когда сделаете вакцинацию, возьмите сертификат о вакцинации - Babies certificate. Через 30 дней после вакцинации сдать кровь на титры. Будут готовы через 7-10 дней. Это полный пакет. Далее, за 48 часов до выезда в ветеринарной клинике сделать обработку от блох/глистов с отметкой в паспорте и взять в государственной клинике сертификат Ф1 для выезда.