Pets to Canada
-
На щастя володарів вівчарок, їх улюбленців возити можна. А наших ні 😭
-
По традиции попрошу добавить в ЗАКРЕП это правила Туркишей Turkish airlines относительно провоза агресивных и бойцовых пород собак... We can transport the dangerous dog breeds American Bulldog, Bandog Tosa Inu, Caucasian Ovcharka, Dogue de Bordeaux, Doberman (Pincher Doberman and all Doberman breeds), Presa Canario, Rottweiler, Mastiff (except Bull Mastiff), Wolf Dog Mixed-Breeds only if accepted by Turkish Cargo. Due to international aviation rules, unfortunately we cannot admit some kinds of pets to flights. We cannot transport the dangerous dog breeds such as Bull Terrier, Staffordshire Bull Terrier, American Pitbull Terrier, American Staffordshire Terrier, Pitbull Terrier, Japanese Tosa, Dogo Argentino, Fila Brasileiro. www.turkishairlines.com/en-int/any-questions/traveling-with-pets/index.html
-
Титры это тест на бешенства, нужен для украинских собак. Мы поменяли паспорт на европейский сделали прививку от бешенства и общую . Канада не запрашует никаких тестов на бешенства. Если есть паспорт , то сертификат не нужен, клинический осмотр в аэропорту сказали тоже не надо, но сделаю чтоб был.вес с переноской 8 , но допускается 8.9
-
Якась стрьомна тема 😂😂😂😂
-
Ну або на вантажному паромі, або на круїзному, але є в мене підозра, шо круїзні зараз не ходять - не сезон. Та і ціна там буде - весела)
-
Они, вроде как не берут животных на борт, круизы, в смысле. Цена космос, но, там же 10 дней All inclusive.
-
Звідки ви плануєте вилітати? Загалом, ви маєте зробити паспорт Польський міжнародний (зверніть увагу, щоб то була не книжка здоров'я), чіп, він має бути зроблений до вакцини, та вакцину від сказу. Я вам раджу також зробити і комплексну вакцину, а потім стандартні обробки і штампи, що тварина здорова. Якщо летіти з Польщі, то можуть ще захотіти дозвіл на вивіз, його дає повятовий. Для свого спокою перед вильотом попросіть приватного лікаря заповнити сертифікат IATA, він є в групі та приклади як само його треба запнювати
-
Та вы шо? Блин, а какая компания? Принцесс или европейская?
-
Гагарина 5, Варшава ветклиника Мультивет multiwet.pl/ Клинический осмотр и обработку от внешних и внутренних паразитов за 48 часов можно получить. На Гагарина 15, Варшава находится повятовая ветеринарная инспекция www.wawa.piw.gov.pl/ где получают дозвил на вылет.