Pets to Canada
-
Якась стрьомна тема 😂😂😂😂
-
Ну або на вантажному паромі, або на круїзному, але є в мене підозра, шо круїзні зараз не ходять - не сезон. Та і ціна там буде - весела)
-
Они, вроде как не берут животных на борт, круизы, в смысле. Цена космос, но, там же 10 дней All inclusive.
-
Звідки ви плануєте вилітати? Загалом, ви маєте зробити паспорт Польський міжнародний (зверніть увагу, щоб то була не книжка здоров'я), чіп, він має бути зроблений до вакцини, та вакцину від сказу. Я вам раджу також зробити і комплексну вакцину, а потім стандартні обробки і штампи, що тварина здорова. Якщо летіти з Польщі, то можуть ще захотіти дозвіл на вивіз, його дає повятовий. Для свого спокою перед вильотом попросіть приватного лікаря заповнити сертифікат IATA, він є в групі та приклади як само його треба запнювати
-
Та вы шо? Блин, а какая компания? Принцесс или европейская?
-
Гагарина 5, Варшава ветклиника Мультивет multiwet.pl/ Клинический осмотр и обработку от внешних и внутренних паразитов за 48 часов можно получить. На Гагарина 15, Варшава находится повятовая ветеринарная инспекция www.wawa.piw.gov.pl/ где получают дозвил на вылет.
-
Если Вам не поменяют ф1 в Украине или на границе, когда вы будете проходить таможню. Считайте, что это просто сувенир из Украины 😅 Её больше никто не возьмёт и не поменяет. Так как, не понимают украинский язык) Есть поменяют на таможне (будет ветеринар и он поменяет укр версию на англ), тогда Вам никуда не нужно обращаться в Варшаве