Pets to Canada
-
Дякую , а в яку провінцію ? це я для того щоб знати точно куди можно зі стаффом . Ми наразі плануєм в Калгарі
-
Мы тоже летим в Калгари из за собаки пит бультерьер
-
Заходим в эир Канада и смотрим информацию. Все сразу понятно, зачем наводить кипишь))
-
Підкажіть будь-ласка, коли їдеш потягом, треба якось "декларувати" кота?))
-
На кордоні
-
У мене доки є, просто провідниця сказала, що виходити нікуди не треба
-
Ми теж в Калгарі. Він дозволений в Альберті,там є тільки пару міст де він недозволений або має ходити в намордніку
-
Вы его карго везете ?
-
Карго але через фірму посередника...по іншому не виходить наразі...ми вже місяць на валізах...не думали що так складно буде...різні варіанти пробували..Сума не мала..
-
На это 6000$ стоит 🤦♀️
-
Нам сказали 3500євро
-
Нам еще клетку нужно специальную построить она стоит 1000$ полет 4800$
-
Так ..нам сказали що буде спеціальна клітка....але вона вже входить в цю ціну.
-
Уточните это точно . Это важный момент , мы размеры снимали + вес собаки + вес этой клетки ( у нас деревянная )
-
Все уточнили Теж міряли собаку і він сказав що клітка дерев'яна буде Я вибачаюсь ви звідки будете летіти що така ціна?
-
Со святой земли )) а сколько у вас кг вышло ? У нас 142 кг вышло
-
t.me/dV4EHPl3TQIzZjA0
-
Ого девочки … я за Стаффа своего узнавала то будем сами везти . Тоже говорили такие цены 3000$+. Но буду просить помощи тут у Юли с группы что бы купила билеты . Что бы я не переживала за собаку .
-
Еще наверное имеет значение перевозчик 🤷♀️
-
Я не знаю скільки в нас буде разом кг.Він мене про це не інформував..Тільки спитав вагу собаки і вислав таку ціну
16 Jan 2023, 06:08
66887/176166
about an hour ago