Pets to Canada
-
Вам нужен ещё сертификат здоровья, в частной клинике берете за 48 часов А вообще, чтобы Вам легче было, заходите на сайт авиакомпании, которой будете лететь, смотрите там информацию, какие документы они могут запросить и подготавливаете их. Канада просит только паспорт. Но Вам нужно ещё долететь до Канады из Европы.
-
@angelika_yodovna треба привчати людей шукати потрібну інфу) тим паче все готове вже є) формувати уточнюючі питання, а не чекати коли замість тебе все розкладуть по поличках. Особливо коли мова про найпримітивніші питання) Я вважаю це більш якісна допомога для подальшої адаптації у новій країні) відповідальність сама себе не понесе, і точно її не будуть нести люди з чату)
-
Знаю, WestJet возит шиншилл, может и других тоже. И что в Альберту нельзя ввозить крыс. Больше ничего не знаю.
-
-
Спасибо
-
Добрий день, скажіть, будь ласка, коли прилітаєш в Торонто з твариною, що там перевіряють, куди йти, треба кота реєструвати? Хто проходив цю процедуру, поділіться?!🥹
-
Когда будете заполнять декларацию, укажите, что везете домашнее животное. После, идете по красному коридору, подходите к офицеру, даёте паспорта животных, он смотрит вакцинацию. И тут 2 варианта: либо Вас приветствуют и отпускают без оплаты 35cad (+/-) за животного, либо говорят оплатить и отпускают с миром)
-
Дуже вам дякую💐
-
І ще питання таке, хто вже живе в Канаді, кажуть, що на кота має бути оформлена ліцензія, що діє рік, вона ніби дозволяє відвідувати ветеринара, чи це правда?