Pets to Canada
-
Напевно залежить від лікаря, дякую
-
У мене все це було і ніхто нічого не дивився, навіть не питали про це
-
Ви літали LOTом?
-
КЛМ. Хоча знаю людей, що летіли ЛОТом, в них теж нічого не питали. Не знаю, може це у нас так, але щось я не чув, щоб у когось перевіряли
-
Ребята,дайте пожалуйста номер польский или русскоговорящих операторов аир канады!
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка які потрібні документи для в’їзду до Канади , бо на кордоні Україна Польща не отримала сертифікат здоров’я , і зверталась до ветеринара в Словаччині він незнає ні за який сертифікат здоров’я в котика такі документи як ( паспорт , титри , чіп , обробка від паразитів ) Наперед дякую !
-
Вакцина від сказу, не раніше ніж місяць (можу помилятися) до в'їзду
-
Вас в Грузии справка интересует?
-
Насколько я знаю, в каждом городе, как и в Украине есть повятовый врач и частные ветеринарные клиники
-
Взяли кота,пошли в ветклиника,нам выписали справку 30 лари заплатили,потом за день до вылета поехали в министерство сельского хозяйства и взяли справку для пересечения границы,заплатили 110 лари.
-
Благодарю
-
Обратите к другому, скорей всего он не компетентный в этих вопросах. Говорите, что вам нужна справка о здоровье (и отметка в паспорте), так как скоро у Вас вылет (за 48 часов нужно брать)
-
Министерство сельского хозяйства в Тбилиси по адресу Маршал Арчил Геловани 6
-
Дякую
-
Всім привіт. Плануємо потягом з Німеччини в Амстер. Звідти виліт. Доки на кицю паспорт укр. АА і далі), чіп, вакцина, титри, в німеччині візьмемо сертиф здоров‘я, попросимо iata. Щось ще для КЛМ треба? 🙏🏼
-
Здравствуйте , скажите пожалуйста , нужно ли Европейский паспорт для кота делать ? Или подходит Украинский для выезда в Канаду ?
-
Підскажіть ще будь ласка це ветеринар повинен видати цей сертифікат здоров’я , бо він мені говорить що незнає такого і як що я маю цей документ щоб йому дати і він заповнить , то його потрібо звідкись скачати чи то ветеринар дає ? Чи могли скинути фото сертифікату ?
-
Тут в групі знайдіть у пошуку та скачайте IATA. Він аналогічний сертифікату здоров'я.
-
Дякую
-
Вам Александра подсказала верно, можете тут иат скачать и принести, он заменит справку о здоровье Только нужно заполнить на английском
16 Jan 2023, 06:08
67207/174397
about 3 hours ago