Pets to Canada
-
Підскажіть, будь ласка, який саме документ треба брати у повятового інспектора й за який час до вильоту? Ми не у Варшаві, тут є інспектор але треба розуміти що саме він маж дати. Бо сам інспектор не розуміє. Вилітаємо після Різдва,є побоювання шо ніхто не буде працювати
-
Подивіться, будь-ласка, в медіа группи, хтось викладав, як саме той дозвіл виглядає
-
Не хвилюйтесь, гарна сумка
-
Польща хоче все за 48. Але, якщо літак не з Польші, то він вам не треба
-
Буль ласка, чи може хтось зафокать жомік для кицьки, в якоі перевозив кицю до Канади? Я так розумію, треба мягку сумку. Як вони хочь виглядають? Можно може якусь ссилку кинуть де можна купити онлаин. Бо там, де я зараз, продають тільки пластікови для перельоту. А я хочу тканеву
-
Подивіться в медіа групи, там багато фото
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста как можно добавить участника в группу?
-
Спасибо
-
Может кто то рассказать в лс или сюда с чего начать и какие дальнейшие дествия при перевозке животного? Сейчас нахожусь в Германии. У котика есть все нужные первоначальные прививки и в Словакии внедрили чип, паспорт дали на границе, до этого его у нас не было.
-
Добрый вечер, купили билеты lot из Варшавы в Торонто на конец января, не нашли как оформить билет на собачку. Подскажите как оформить, куда обращаться, на сайте ничего нету. 😥