Pets to Canada
-
Вам потрібно встигнути отримати багаж с першого рейсу, пройти реєстрацію на другий рейс. За 1 годину це майже нереально. В великих аеропортах, типу Амстердаму і переходи займають багато часу.
-
Я не занимаюсь разведением. Но предпочитаю брать животных у заводчиков. Пишите конечно но не знаю или смогу вам помочь)
-
Нет, после прививки от бешенства 21 день карантин нельзя ехать.
-
Не нужно. Достаточно европейский паспорт получить, актуальная прививка от бешенства. Ну и осмотр врача перед вылетом и запись о нем в паспорте.
-
Це офіційний перелік документів для перевезення тварин, з України в Польшу залізницею. Бо часто вони змінюють правила. У грудні працює цей список - пішим через Шегині не рекомендую, розвертають просто всіх майже. А от залізницею з цим списком питань не виникло.
-
Нужно ответственно подходить к решению завести животное.Ибо то что я видела в Украине -это просто кошмар.Надеюсь,когда то введут налоги и чтобы завести животное нужно будет проходить бюрократический вал и доказывать что ты в состоянии обеспечить,любить и ухаживать
-
Ще, якшо буде везти перевізник а не ви з України в Польшу, рекомендую на кожну тваринку зробити довірку, Українською і Польською. Бо можуть легко відмовити навіть з усім пакетом документів.
-
Так, залізницею вони працюють прекрасно
-
Например, во Франции терминалы есть те, что нужно ехать на автобусе 😅 нам повезло, были рядом, пешком минут 20 заняло. А + если багаж Вам нужно забрать (пока его с самолёта заберут, пока выставят на ленту, пока вы найдете свои вещи) - перейти на другой терминал - сдать багаж (та же процедура как при регистрации). Учитывайте очереди... И самый пик. Если разные авиакомпании и первый Ваш рейс задержали, то второй Вас ждать не будет. Деньги Вам не вернут и придется брать другие билеты (с животным) и ждать рейс...
-
Так, на сайті написано, можна лише викупити купе
-
Українська?
-
Допоможіть з білетами будь ласка: Треба до кінця року потрапити в Єдмонтон, Альберта Кейс такий: Я, золотистий ретривер 36кг, кішка 2,5кг Всі документи на тварин є. Треба розуміти які стандарти перегосок для тварин обох взяти і як краще їхати летіти і стикувати рейси враховуючи тварин. Які стандарти переносок для залізниці і літака?🥺 Дякую, розумію що питання складне. Допоможіть.