Pets to Canada
-
Нам сегодня дали такой Он подходит для аэропорта? Или его ещё менять надо на какой то? Спасибо
-
Я думаю они все дают на двух языках .. на Гагарина заява на выдачу лицензии на трёх языках)
-
Я его взяла сегодня в Украине, завтра еду в Польшу И в понедельник на самолёт
-
Поделюсь власним досвідом, може допоможе. У нас кішка за останні три місяці перенесла 3 дальніх переїзда (26годин, 18годин, та 10годин) у машині (зупинки були тільки на заправках та на декількох хвилин біля кущів по трасі). За всей цей час вона в туалет по великому не ходила зовсім. Тільки (коли їхали 18годин) попісяла. А так скільки разів її не виводили на вулицю, чи не робила лоток - ні в яку ... Тільки більше стреса добовляли ці проби зводити її в туалет. Пісяла на медичну пелюшку, яку клали на дно переноски. Інші коти які разом з нами їздили, також не ходили до туалету під час поїздок. Усе тільки після заселення у спокійній обстановці. Для всіх тварин це були перші переїзди.
-
Там у вас помилка в назві міста, це не буде проблемою?
-
Не могу ответить, к сожалению, на Ваш вопрос. Должен подходить. Во всяком случае, на сколько я знаю, кроме такого Вам и не выдадут ничего.
-
Если будет ещё лицензия то она основная ..) а вообще Вы прям очень заморочились )