Pets to Canada
-
Добрий вечір! Підскажіть , будьласка...така ситуація...летимо з кішкою двома авіакомпанією Lufthansa та Air Canada з двума пересадками ...як в такій ситуації правильно резервувати кішку на рейс ? Дзвонили по телефону в обидві компанії...ще більше заплутали...Хто може мав подібну ситуацію? Дякуємо за допомогу !
-
Ще запитаю:) обробка від паразитів і довідка про стан здоров'я- за 48 годин до вильоту. До першого рейса мається на увазі? Не раніше 48 годин чи не пізніше 48 годин до вильоту? Яке там правильне формулювання? Якщо переліт з пересадкою чи не буде проблем з другим рейсом, якщо на його реєстрації вже буде більше 48 годин?
-
48 часов нужно до сертификата от гос врача как я понял , дальше никто на эти не смотрел
-
Ну и вылет в течении 48 часов
-
Понимать что? Цену билета? Переноски? Документов? Все вместе?
-
Билеты на Котов приблизительно 50 $ по Европе, 100$ трансатлантика Документы - все зависит от того, что есть и какой вет. Список и пошаговые инструкции в закрепленных сообщениях
-
Дуже дякую :)) Про всяк випадок уточню, чи правильно я розумію. Виліт п'ятниця 14:00 Паразити середа 14-16:00 - буде норм? Сертифікат здоров' я можна отримати в цей же час, коли пишуть обробку від паразитів? Сертифікат це якась окрема бумага? Там просто в паспорті є сторінка про клінічний стан і дозвіл на подорож.
-
Дякую, що помагаєте! Паспорт ЄС, летіти з Польщі.
-
То ось я думаю чи в середу в обід чи в четвер зранку все це робити треьа, якщо виліт в п'ятницю о 14?
-
В мене кішка і собака... Собаці 2 рази титри робили, бо в перший раз були занизькі.. І паспорт 3 раз вже робимо... То самкою записали, то цифру в номері чіпа переплутали.... Тому вже за все переживаю, щоб не наплутати і зробити, як треба...