Pets to Canada
-
Ну и вылет в течении 48 часов
-
Понимать что? Цену билета? Переноски? Документов? Все вместе?
-
Билеты на Котов приблизительно 50 $ по Европе, 100$ трансатлантика Документы - все зависит от того, что есть и какой вет. Список и пошаговые инструкции в закрепленных сообщениях
-
Дуже дякую :)) Про всяк випадок уточню, чи правильно я розумію. Виліт п'ятниця 14:00 Паразити середа 14-16:00 - буде норм? Сертифікат здоров' я можна отримати в цей же час, коли пишуть обробку від паразитів? Сертифікат це якась окрема бумага? Там просто в паспорті є сторінка про клінічний стан і дозвіл на подорож.
-
Дякую, що помагаєте! Паспорт ЄС, летіти з Польщі.
-
То ось я думаю чи в середу в обід чи в четвер зранку все це робити треьа, якщо виліт в п'ятницю о 14?
-
В мене кішка і собака... Собаці 2 рази титри робили, бо в перший раз були занизькі.. І паспорт 3 раз вже робимо... То самкою записали, то цифру в номері чіпа переплутали.... Тому вже за все переживаю, щоб не наплутати і зробити, як треба...
-
Вам з паспортом ЕС титри були не обов’язкові) але похвально, що зробили) бо невідомо як воно в житті буде і чи не занесе кудись знову) Подивіться в медіа чату - там скидали приклади, як має це виглядати) а краще сходіть на гагаріна - там вже точно знають, що від них хочуть)
-
Нам не хотіли давати паспорт без титрів в Польщі... То зробили))) На Гагаріна не планувала, бо ми далеченько від Варшави, і виліт не звідти. Але дякую! Дуже дякую за терпіння і допомогу. Буду читати :))
-
Краще одразу оплатити. Вам на імейл пришлють ваше бронювання, де буде вписана тваринка та сума сплати.
-
Я бы рекомендовала не перегружать линию, если вылет больше чем через месяц Уже на следующей неделе будет легче
-
В закрепе чётко написано, что в Европе карантин после вакцинации 21 день
-
Паспорт стоит 52 грн