Pets to Canada
-
Мы звонили через вайбераут по телефону+18882472262.долго висели на линии,но дозванивались
-
Кароч, щойно з інспекторату(Гагаріна 15). У мене виліт 26-го, тому єдиний шанс отримати доку з Гагаріна - сьогодні, потім вони три дні не працюють. Відбувся дивний діалог з чоловіком на пропуску🤔я йому сказала, що типу потрібен документ для кота, виліт 26-го. Він питає, які доки є. Поки я дістаю усі свої документи, він серед них помічає мій непоміняний на кордоні ф1. Просить показати(його видали 12-го грудня). І каже, що мені не потрібно отримувати док з інспекторату, потрібно лише буде ще зробити медогляд коту у приватній клініці перед вильотом і показати ф1 замість документу з інспекторату в аеропорту 🙃
-
Кто может показать какую справку дают на Гагарина 15?
-
Отказывается мне давать что-то доктор
-
Показывает ф1 и говорит что у меня оно уже есть
-
Что ж делать
-
Нет, такое не подойдёт.
-
Вам надо кучу всего сделать. Паспорт международного образца из вет.госклиники, чипирование, после него, можно в тот же день, прививку, потом 30 дней ждёте и делаете анализ на титры, и только после его получения берете в госклинике форму ф-1 и за 48 часов до выезда делаете обработку от паразитов, и соответствующую запись в тот же паспорт. Без всего этого Вас Польша не пустит. Такого веса собака лететь может в салоне. А вот про аэропорт, это и мне интересно, кто подскажет, буду тоже благодарна.
-
З якої години можна звонити ? Чи там цілодобово. ?
-
Мы дозванивались с 11.30 до 13.00 по польском времени(пришлось звонить два раза,я рано сбросила первый звонок)ждали по 30 минут