Pets to Canada
-
Да нет. Не обязательно :) А Румыния, Болгария им титры нужны? Или у них какие есть другие условия?
-
Ні, я все зробила в Києві, 7.12 і виліт у мене був 13.12. Я в транзиті була, всі документи були зроблені, сертифікати отримані
-
С Болгарией там какие-то тоже разрешения на вывоз делали
-
Пробачте, що значить в транзиті?😬
-
Просто все что пишут про Польшу это мрак какой-то. Когда они уже по полной банили за отсутствие титров и Ф1, те же румыны таких слов вообще не знали. Паспорт, прививка и поехали. Обработку и заключение что здоров, можно сделать везде где будете вылетать. По той же Болгарии, разрешение на выезд, только если болгарский паспорт, а не транзитом. Канаде титры не нужны, надо выехать без них из Украины. Ну или делать, но у вас нехорошие сроки для титров, сильно близко к сроку ревакцинации. Надо делать ревакцинацию ждать 30 дней, брать титры и т.д.
-
Доьрий вечір. Не можу додзвонитись до AirCanada !!!допоможіть як зними зв’язатись ДКую. Чи хтось купував до Калгарі квиток на січень -лютий чи беруть тварин у багаж до 45 кг.
-
Транзит це коли Ви не зупиняєтеся в країні, а просто через неї їдете далі, в іншу країну.
-
Просто роз’єднує і все навіть не дає можливість очікувати на лінії
-
А взагалі беруть в багаж тварин не знаєте зараз у зимовий перід. Карго нам відмовила а летіти на Торонто і потім на авто 3000км з 3 дітьми маленькими не дуже хочеться.
-
Наче до якогось числа лютого місяця заборона на перевезення в багажних відділеннях тварин. Тут вже писали вище. Забийте в пошуку по каналу
-
Моя подорож розпочалась 9.12 в Києві і відповідно до міжнародного сертифікату, ще продовжувалась. Коли міняєшь Ф1 в своєму місті - мені наголосили, що я маю 72 години на перетин кордону, а далі за маршрутом слідування до прибуття
-
В мене з‘єднання було у 23 годині та у 3 ночі Очікування 3-3,5 години. Набирати треба постійно. Майте на увазі вайбер аут через 4 години автоматично вимикає дзвінок
-
Польша сходит с ума, и обычно один сертификат просят, зелёный, международный, но, они ещё хотят и сертификат для ввоза в ЕС.
-
Добрый день. Я много листала но необходимое так и не нашла так как долго листать. Что нужно для ввоза кота кроме паспорта и прививки от бешенства? Нужны ли какие-то бланки до полёта нужен ли осмотр ветеринара? Как это происходит?