Pets to Canada
-
Я просто не ожидала, что будет аж столько. И я все равно не понимаю, что именно смущает. Ладно, раз нужен именно личный опыт, то лучше на ютюбе посмотреть или тут в истории
-
Я не знаю чем вам помочь, просто, у меня в личке и там много сообщений, вам нужно на ютюбе посмотреть личный опыт людей.
-
Я так поняла, что отвас нужен просто правильно заполненый паспорт, в нём ставится и клинический осмотр и прививка, с указанием производителя, серийного номера и срока годности. Но может и правда подождать личный опыт.
-
Я Вам очень советую зайти в поиск и по ключам "Туркиш" "Turkish" и т.д найти людей, которые писали свой опыт перелёта и написать им в личные, они Вам подскажут, как было именно у них и у Вас будет картина полная. Очень много людей выходит из чата, как только прилетают.
-
Спасибо, что поделились.
-
Доброго дня. Плануємо подорож KLM Амстердам-Едмонтон. Підкажіть,хто летів з твариною рейсом KLM, чи все пройшло нормально,може є якісь моменти,які треба заздалегідь врахувати?
-
Доброго вечора усім! Хочу поділитись досвідом переїзду-перельоту з двома котиками) отже купляли білети в лот прямий рейс, зразу оплачували і місця на тварин. Прививки ми робимо вчасно, тому здали тільки на титри до сказу, за день до виїзду зі Львова пішли в державну клініку нам там видали форму ф1, і штамп в паспорт що тварини здорові і готові до переїзду, також змінили паспорти на новий зразок,на кордоні з Польщею лікар повятий надала нам довідку що тварини здорові, і сказала що ф1 форма вже не дійсна її не використовують роки два, тут в групі поки стояли в черзі на кордоні я з переживанням випитувалась чи тільки її потрібно, і мені показали міжнародний сертифікат( ось він і потрібен на польській границі) але ветеринар попалась хороша і зробила довідку по формі ф1, далі ми перебували 5 днів у Польщі в родини, в день перед відльотом пішли в клініку де в паспорті зробили відмітку, що тварини здорові і готові до перельоту, на Гагаріна у Варшаву ми не їхали оскільки довідка що видали нам на границі має термін в 10 днів( але обов’язково має бути вказано, що Польща не кінцева точка), на паспортному контролі подивились титри до сказу, печатки в паспорті і довідку від польського державного ветеринара, що видали на кордоні. Котів не важили, але уважно подивились переноски чи вони не замалі для котів. Сам переліт котики витримали мужньо( найбільше переживала за перепад тиску при зльоті і посадці). Всім хто збирається летіти успіхів і не лінуйтесь читайте закріплені коментарі тут все розписано)
-
Скорее всего они имели ввиду DHPPi, что в целом, если вы действительно ответственный хозяин, само собой у Ваших животных тоже есть:)
-
Так что если ее нет то лучше все таки сделать. Больше никаких вакцин псам не делают, по крайней мере в ЕС.
-
а какой у вас паспорт,я тоже буду лететь с Тбилиси, скорее через Турцию и тоже одна с тремя детьми,правда одной собакой(но крупной 54кг) смущает наш паспорт...
-
Дякую Вам
-
Доброго дня всім Я планую летіти з котом. Які прививки потрібні? Такі як в Європі чи щось особливе? І довідки? Дякую
-
Дякую