Pets to Canada
-
Гарного і спокійного вам перельоту)
-
А ви чимось пічкали його? Ми закупили калмвет, але хз, може треба щось серйозніше
-
У нас кіт дуже боїться дороги, постійно кричить, і коли треба було 12 годин на машині їхати, дали йому калм вет. Тиша всю дорогу, спав собі спокійно, тільки один раз з переноски до лотка поліз. Тому як на мене, це досить сильний препарат, однієї капсули на всю дорогу вистачило.
-
нам казав ветеринар його давати за пару днів до дороги, і кожен день тріпу по 2 капсули. Ми так і робили, а потім вже забували дати і все теж було ок. Ну він в нас і машину любить. Тому я хз чи то калмвет діяв, чи він норм себе через авто почував.
-
Хочет ли Великобритания титры при транзитном перелёте?
-
Скажіть будь ласка, хто вже таке пройшов на своєму досвіді. Якщо летіти із Туреччини транзитом через будь-яку країну Європи чи Великобританію, чи потрібні титри тварин? Дякую
-
Написала вам у приватні повідомлення
-
10 дней если не ошибаюсь , тот который после получаешь в вет клиники
-
Підскажіть будь ласка. 1. Нам видали новий паспорт міжнародний, його заповнили, поставили печатку і приклеїли нашу наклейку номер чіпу. Але там немає ніякої відмітки про вакцини. Вони всі в українському паспорті . Нам сказали що просто треба буде показувати два паспорти і все. Так правильно? 2.Вакцину цей раз нам зробили Nobivac чи підходить? Бо всі інші рази була інша 3.Якщо вакцину ми робили в Києві ще у жовтні, а зараз живемо на Закарпатті. Чи можно аби Rabies certificat виписав лікарь тут на Закарпатті? Чи треба звонити в Київ і просити їх вислати нам його почтою? 4.Тітри в нас є Що ще треба? Ф1 і обробка за 48 годин блохи і глисти?
-
Люди допоможіть в питанні: Переноска скудо 7 під перельоти собак. Треба з Гданськ потрапити в Амстердам потягом. Вона взагалі влізе в двері)? Як краше по тваринкам і докумнтам на них для Амстердам ?
-
Дякую
-
Дє в Гданськ отримати іата сертифікат, яка саме клініка їх має право дати?
-
Добрый день всем. Случайно в Ютубе нашла ссылку на ваш чудесный чат. Собираюсь лететь через несколько месяцев в Канаду со свои Куном вес 10кг Голова идёт кругом. Ничего не могу понять что нужно а что нет Лететь буду из Стамбула. Мне нужно делать титры на бешенство ? Смотрю Канада не требует кажется, паспорт такой есть , его нужно менять он не подходит?