Pets to Canada
-
Ви будете обирати авіакомпанію за цим критерієм 😲?
-
І ніхто із знайомих не володіє англійською? Я просила подругу дзвонити, а сама поруч стояла з документами. Просто це якось дуже дивно, летіти тією компанією, у якої є україномовні оператори... Простіше знайти для себе оптимальний маршрут, а потім знайти спосіб поспілкуватися англійською.
-
Вы можете подготовить текст и говорить с помощью гугл переводчика. Обязательно используйте авиационный алфавит, не зависимо от вашего уровня владения языка.
-
Ну, то чого вам перейматися тоді? Все буде добре.
-
Ми вже в Канаді! Дякую групі за інформацію! Поділюсь тепер своїм досвідом)) З України до Польщі їхали автобусом. На укр.кордоні ніхто нічого не дивився і не збирався виписувати, тому сама попросила зробити нам сертифікат на підставі форми ф1. Я взяла заповнені бланки із собою, щоб не чекати на кордоні. Печатки поставили, підписали. На польському кордоні побачили собаку в переносці, спитали, чи є документи. Дала тільки паспорт, більше нічого не попросили. З Варшави до Копенгагена летіли LOT. Собаку і переноску не дивився ніхно. Так само як і документи. Взагалі ніякі. Я одразу дала сертифікат IATA. Його було достатньо. З Копенгагена до Торонто летіли Air Canada. Теж сертифікат IATA спрацював. З Торонто до Вінніпеґа теж Air Canada. Коли проходили з arrivals, попросили довідку про вакцинацію від сказу і паспорт. Все. Собака чіхуахуа була в переносці, яку порадили тут. Жодних питань по ній не було, ніхто нічого не міряв. Легка і зручна. Я брала з собою корм в кишеньку переноски. І в багаж. Дозволили воду у пляшці для собаки, теж в переноску положила. У мене був весь пакет документів. В жодному разі не агітую не робити їх, бо навіть якщо все пройде гладко, ви перетрясетесь через їх відсутність. Ще момент — ми не чекали карантину 90 днів, форму ф1 нам дав державний лікар з розпискою від нас про те, що ми берем відповідальність на себе.
-
Добрый день, удалось дозвонится? Третий день по три - четыре часа звоню - безрезультатно
-
Если вы уже в Европе, и летите с Амстердама, то Вест Джет не попросит титры, паспорт с прививками, обработка, и IATA для спокойствия.
-
Ну, главное пересечь границу с документами, что есть, Амстердам самый лояльный
-
Я теж буду з чівавой летіти. В мене песик 3.5 кг. Яка в вас переноска була? Якщо вам не складно, можете написати в лічку? Мы теж будемо летіти Лотем. Дякую.
-
В пятницу обработайте животное
-
allegro.pl/oferta/torba-dla-kota-psa-transporter-rozkladany-do-8kg-12926615935?bi_s=ads&bi_m=showitem:active&bi_c=ODM2N2RjMDgtZTAwOC00ZTdiLWIzZDYtYzQ3MjEzYTI2NmMwAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=b9266a17-c08c-46c1-9d92-8c158918311d