Pets to Canada
-
+/- 5см больше от требований нормально. В основном только взвешивают животных как ручную кладь на стойке регистрации. Если переноска будет в 2 раза больше от их нормы, конечно обратят внимание, если не значительно. То никого не будет волновать, главное, чтобы каркас гнулся
-
Так теж саме . Я купила ( і всі купують ) м’які переноски . Вона типа тримає форму але при бажанні гнеться до 15 . Пошукайте . Є ще переноски де можна відкрити цілий додатковий відділ . Короче діло пошуків . На фотці 5 кілограмовий ( іноді 7 кілограмовий ) кіт звикає до своєї переноски
-
Спасибо за ответ🙂 И еще одно, если переноска будет немного меньше собаки 🐕, к примеру она будет стоять в ней не с поднятой головой а приспущенной, ( хотя я вообще сомневаюсь что она будет стоять свернется калачиком и будет бояться )все же не такой габаритной будет выглядеть. Авиакомпании на этом заостряют внимание, или главное что бы по весу прошла и более менее по габаритам ?
-
Так думаю головне щоб тварина і переноска разом були не більше X кг ( частіше за все 8кг ) м’які переноски важать ніби менше 500 грам ( ну щось таке ) тому не має бути у вас проблем . У мене другий кіт теж 6 кг і стоячи неможливо його помістити в 23 см які вони просять . Ну короче про правило що тварина має поміститись стоячи я думаю що можна не дивитись .
-
Якщо є всі документи і ви вже купили або купите саме білет з місцем для тварини то не має бути проблем , просто пошукайте переноску яка гнеться . Тут весь час повідомлення від власників 7 кг тварин яких пускали на борт , у вас далеко не критична ситуація . У мене 2 кота збираються їхати по 6 кг )) теж переживала із за переносок сильно поки не купила
-
Люфтганза. В салоне вам можно, зачем же в багажный отсек бедняжку)
-
Це той сертифікат здоров’я ? Його запитують в аеропортах чи вже у самій Канаді?
-
Нам просто паспорт робили в Україні і лише всі вакцини повклеювали та зробили записи і вписали чіп та його штрих-код , окрім паспорта нічого не дали більше, а литіти будемо з Італії тут і робимо титр так як в Україні ще зарано було робити і на кордоні не питали … От коли будемо робити титр думаю які ще документи просити у ветеринара , думаю він і може жати той сертифікат ?
-
А вы не хотите взять в Италии паспорт для животного ЕС? Вам перепишут ваши данные из паспорта Украины. И титры не нужны с паспортом ЕС. Но это рекомендация со стороны 🙃 А так, да, распечатайте иат из чата и попросите поставить на него печать (заполнять его на английском, поэтому если он не может, вы его сами заполните по примеру из чата)
-
Не вийде італійський зробити так як тут потрібні внутрішні документи щоб його зробити , хоча їдея хорошо , дякую , обовязково запитаю