Pets to Canada
-
Вы напрасно так усложняете себе маршрут и напрасно оправдываетесь детьми и сумками. Моё дело предупредить, что лучшее, что вы можете сделать это убрать все вспомогательные перелеты и оставить основной.
-
Может проще не из Латвии лететь?
-
Латышская русофобия уже на животных перекинулась в лице этого человека. Просто игнорируйте и лелите через Франкфурт хотя бы
-
В России другая процедура оформления загранпаспорта для питомцев. Но дело всё равно в том, что они имеют право лететь с той вакциной...
-
У вас брахицефал, поэтому берите тех, где вы в салон проходите...а это серероамериканские авиалинии. Вестджет, эир кэнада...
-
Процедура такая же....подробнее на сайте авиакомпании они уточняют по размерам. Плюс посмотрите на ютюбе
-
Только ждать пока освободятся линии эир кэнада... ещё месяц назад дозвон занимал до получаса... сейчас даже на меню не выводят. Скорее всего после нового года попроще станет. Такое каждый год, ибо сгорают мили....и всем срочно надо
-
Хто небудь купував білети на ківі? Що треба зробити, щоб і зарезервувати і для кішки місце?
-
Ви різницю бачили? Якщо квиток на ківі коштує 500$ з трьома пересадками, то на сайті авіакомпанії лише за одну пересадку від 1500$. Я знаю, що потрібно напряму купувати, але може хтось купував через посередників і зміг домовитися про пета
-
Я бачила багатьох людей, які так втратили час та гроші. Хоч би самі подумали, як у якогось агрегатора ціни можуть бути настільки дешевші, ніж у саміх перевізників? Там багато махінацій. Ви не зможете купити квитки на ківі і потім домовитись в трьох авіакомпаніях щодо тварини. Це 100%.
-
Это больше касается больших собак в грузовом отделе В салон главное чтобы было место уместиться песелю в переноске, развернуться и тд Мне кажется, что ни одна маленькая собака в полный рост не станет в их маленьких размерах высоты) щенки разве что А как мейн кунов возят в салоне - там же вообще гиганты) У меня у самой собака-блоха, но по высоте выше, чем высота переноски
-
Нет, я еще не летела. Но вы можете посмотреть отзывы всех, кто летел и с котами, и с собаками в салоне, что у всех все было нормально. А моя собака, к примеру, точно меньше и ниже любого стандартного кота 😄
-
Мы только забронировали на нашу чиваву в Austria airlines, размеры на сайте 55*40*23
-
Думала, цікавилася, гуглила. Пишуть, що агрегатори закуповують квитки оптом, самі визначають ціну. Що авіакомпанії скидають всі квитки в одну базу, звідти вже ті агрегатори закуповують квитки, встановлюють ціни. Взагалі, а якщо наприклад, нас летить четверо. І трьом купити квитки через агрегатора, а одному купити в авіакомпаніях, щоб домовитися за тварину? Взагалі хтось купував квитки через агрегатора з пересадками?
-
Доречі, моя донька 24 грудня полетіла до Норвегії. Квитки купувалися на ківі. Були дешевше ніж на сайті авіакомпанії. Літак прилетів, рейс відбувся, донька в Норвегії.
-
Дівчата, ті хто отримав безкоштовні квиткі. Усів вдалося зареєструвати тваринку? Бо бачу деяким присилають із 4-ма пересадками😅