Pets to Canada
-
Ви різницю бачили? Якщо квиток на ківі коштує 500$ з трьома пересадками, то на сайті авіакомпанії лише за одну пересадку від 1500$. Я знаю, що потрібно напряму купувати, але може хтось купував через посередників і зміг домовитися про пета
-
Я бачила багатьох людей, які так втратили час та гроші. Хоч би самі подумали, як у якогось агрегатора ціни можуть бути настільки дешевші, ніж у саміх перевізників? Там багато махінацій. Ви не зможете купити квитки на ківі і потім домовитись в трьох авіакомпаніях щодо тварини. Це 100%.
-
Это больше касается больших собак в грузовом отделе В салон главное чтобы было место уместиться песелю в переноске, развернуться и тд Мне кажется, что ни одна маленькая собака в полный рост не станет в их маленьких размерах высоты) щенки разве что А как мейн кунов возят в салоне - там же вообще гиганты) У меня у самой собака-блоха, но по высоте выше, чем высота переноски
-
Нет, я еще не летела. Но вы можете посмотреть отзывы всех, кто летел и с котами, и с собаками в салоне, что у всех все было нормально. А моя собака, к примеру, точно меньше и ниже любого стандартного кота 😄
-
Мы только забронировали на нашу чиваву в Austria airlines, размеры на сайте 55*40*23
-
Думала, цікавилася, гуглила. Пишуть, що агрегатори закуповують квитки оптом, самі визначають ціну. Що авіакомпанії скидають всі квитки в одну базу, звідти вже ті агрегатори закуповують квитки, встановлюють ціни. Взагалі, а якщо наприклад, нас летить четверо. І трьом купити квитки через агрегатора, а одному купити в авіакомпаніях, щоб домовитися за тварину? Взагалі хтось купував квитки через агрегатора з пересадками?
-
Доречі, моя донька 24 грудня полетіла до Норвегії. Квитки купувалися на ківі. Були дешевше ніж на сайті авіакомпанії. Літак прилетів, рейс відбувся, донька в Норвегії.
-
Дівчата, ті хто отримав безкоштовні квиткі. Усів вдалося зареєструвати тваринку? Бо бачу деяким присилають із 4-ма пересадками😅
-
Доречі, чи можна зареєструвати тварину, якщо реєструєтесь на безкоштовні квитки? Як це робиться?
-
Да, мы недавно столкнулись с такой же проблемой. Вакцинировали повторно, еще и через день после того, как стерилизовали кота. Все отлично)
-
Отримуєте білети и одразу дзвоните - бронюєте. Але іноді присилають за 10 днів до вильоту 😞
-
Хочу грати, але розумію,що можемо не забронювати нашого котика. Ось и запитую..
-
Как выглядит разрешение на вылет из Варшавы в Торонто?? Можно фото или ссылку где увидеть
-
Дякую
-
Я не советую! Я объясняю как поступать при бесплатных билетах .
-
При покупке билетов самостоятельно, процедура другая.