Pets to Canada
-
Нет, лечу прям в Эмираты, просто мало ли, вдруг у кого опыт был)
-
На том же сайте, где про ввоз в Канаду, ечть и про вывоз
-
Ребят давайте этим нагружать другие чаты, где это обсуждают каждый день. Мы все таки уникальны в своей тематике и без того нагружены.
-
Поездами
-
У них отдельно свои законы об этом...это не к нам
-
В Варшаве ничего не нужно проходить. Сразу на регистрацию с животными. Давайте документы по требованию сотрудника, если не спросит, не нужно давать всю охапку документов. Проходите и ждите посадки))
-
Сегодня брала билеты до Торонто. Мне собаку смогли подтвердить аж на одном рейсе. Летим через Лиссабон. Стоимость за собаку 900зл.
-
Якщо їдете в перше то ні це гроші які ви заробили в іншій країні
-
Маю на увазі що все Ок
-
Дякую ❤️
-
Вам потрібно підтвердження походження коштів так як на нашій границі у вас запитають звідки якщо побачать велику суму або ви покажете самі
-
А что это за программа? Подскажите 🙏
-
Я не вникала по ненадобности. Просто слышала, что она есть.
-
Привіт усім🙂 Маю таке питання. Збираємося летіти в Канаду з Польщі, з домашнім улюбленцем дитини ящіркою(маленька і мила),не можу знайти інформацію які для неї потрібні документи чи дозвіл. Хтось мав подібну ситуацію? може хтось знає де знайти інформацію. На перед усім дякую за відповідь.☺️
-
Доброго вечора. Чи летів хтось з собакою брахіцефалом більше 10 кг в листопаді або грудні або можливо забронював місця на січень?
-
Miles to migrants
-
Добрий вечip, ми летIли 31.10 з мопсом Westjest
-
10.5кг вчора забронював в еіркенеда
-
Не знаю чи пустять але забронювали
-
Я извиняюсь 😅
16 Jan 2023, 06:08
70970/176998