Pets to Canada
-
і ще таке питання,яка там ціна чи не дорого?
-
Скажите плиз, гос вет врач в аэропорту в Бейрутеэто обязательно? И его непосредственно перед отлетом посещали или заранее? И если заранее то расскажите поподробнее. Я за своей собакой поеду через два месяца в ливан . Не хочу сюрпризов.
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, я можу самостійно роздрукувати міжнародні сертифікати здоров‘я та IATA, заповнити їх і звернутися з ними до ветеринара, щоб поставив штамп? Знаходжусь у Німеччині. Була у декількох ветеринарів, ніхто не розуміє, що за сертифікати потрібні.
-
Так зазвичай і роблять.
-
Ну, якщо вам лікар поставить печатку та підпис, але без дати, то можна.
-
Ми летіли 27 числа,з Варшави до Торонто прямим рейсом lot,собаку віддали в багажне відділення,витягувати часто не приходилось,ми його посадили в транспортер ще біля квартири,і випустили коли перевіряли транспортер на сканері,потім знов засунули його,знявши з нього рулетку,і він поїхав на загрузку в літак.Все проходило швидко)Я дуже хвилювалась за нього,бо він у мене дуже нервовий,але долетів нормально))))
-
Добрый день! Очень нужен совет. Будем лететь в Канаду в феврале с собакой. На руках укр паспорт питомца, в Италии сделали прививку от бешенства , чип есть. Справку перед вылетом и сертификат сделаю. Единственное вопрос подойдёт ли наш паспорт или его надо поменять на европейский? Фото сейчас скину.
-
Буду очень признательна за совет
-
Вот так должен выглядеть международный паспорт
-
И заполнен должен быть на английском
-
Спасибо большое. Если мы сейчас в Европе , то наверно надо поменять наш на европейский, чтобы не ехать в Украину ?
-
Спасибо большое