Pets to Canada
-
У нас у кота нет паспорта совсем, но есть документ о чипе и вакцине от бешенства. Сказали что не обязательно паспорт, будут смотреть на справки. Но в любом случае друзья месяц назад летели с Румынии с паспортом ЕС на котов, и там не было фото. Всех пропустили 🙏
-
Спасибо всем большое за ответы💙💛
-
Ищу адекватных работодателей в телеграмм по теме ведения каналов(контент-мейкер) Могу разработать дизайн,вайт лист,анонс и все что нужно для Вашего канала Портфолио в BIO
-
Вы прикалываетесь?)
-
Ой,извините
-
Всім привіт. Вчора купила квитки лот в касі аеропорту і зареєстрували кота на рейс. Намагалася розпитати про документи для вильоту, конкретики не сказали взагалі. Ветеринари знають — і все. Сказали, нууу, подивіться шо там вимагає Канада, так і зробіть. Або йдіть одразу до ветеринара, вони самі все знають
-
Переноска в мене на сантиметр по висоті більша, але думаю, прим’яти можна буде без проблем, якшо не замірятимуть
-
Треба мати:
- щеплення від сказу та чіп (в паспорті або окремим документом)
- Permission to travel від урядового ветеринара
- мед огляд тварини із записом Ц паспорті + гельментизація у паспорті + health certificate: все у ветеринара за 2-3 доби від вильоту
-
Да, в ветеринарной. Да в Украине можно
-
Там в списке вроде Air France разрешают вести морских свинок в багаже или карго
-
Дякую. Чіп та щеплення є. Значить, за три доби я йду до ветеринара приватного, роблю огляд і процедуру, отримую сертифікат і з усім цим потім записуюсь до урядового?
-
Отут вже не знаю послідовність. Здається державний дозвіл модна до ветеринара за 5 діб до вильоту отримати
-
Ви в якому місті?
-
Чи можна permission to travel отримати у Варшаві?
-
До урядового доречі без запису.
-
Так, звичайно
-
І також у Варшаві піти до якогось приватного ветеринара доя отримання сертифікату і т.?
-
На Гагарина 15 За 5 дней до вылета, мне так сказали В потом за 48 часов в любой вет клинике уде справку о здоровье Вроде бы так
-
Дякую!
-
Я у Вроцлаві. І летіти будемо з Вроцлава
7136/174357