Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Переноска в мене на сантиметр по висоті більша, але думаю, прим’яти можна буде без проблем, якшо не замірятимуть
Треба мати:
Да, в ветеринарной. Да в Украине можно
Там в списке вроде Air France разрешают вести морских свинок в багаже или карго
Дякую. Чіп та щеплення є. Значить, за три доби я йду до ветеринара приватного, роблю огляд і процедуру, отримую сертифікат і з усім цим потім записуюсь до урядового?
Отут вже не знаю послідовність. Здається державний дозвіл модна до ветеринара за 5 діб до вильоту отримати
Ви в якому місті?
Чи можна permission to travel отримати у Варшаві?
До урядового доречі без запису.
Так, звичайно
І також у Варшаві піти до якогось приватного ветеринара доя отримання сертифікату і т.?
На Гагарина 15 За 5 дней до вылета, мне так сказали В потом за 48 часов в любой вет клинике уде справку о здоровье Вроде бы так
Дякую!
Я у Вроцлаві. І летіти будемо з Вроцлава
Тоді з адресою уряду не підкажу. Пошукайте або спитайте волонтерів
А скільки по часу зайняла купівля квитків?
Також плануємо в аеропорту купувати квитки, і чи без проблем можна зареєструвати кота на переліт?
Ну десь півгодини з купою моїх запитань (здебільшого про кота), але там і ще інше було
Аби зареєструвати тварину, я дзвонила онлайн і висіла на лінії годину) потім за десять хвилин купила. Треба було переконатися шо місце тварині є.
Місця лімітовані. Перш рід купити краще спитати чи ж місце
Дякую. Але алгоритм такий, що за 2-3 доби до приватного, а вже потім до урядового?