Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1804651799T Offline
    t1804651799T Offline
    Екатерина Криушенко
    wrote on last edited by
    Добрый день. Скажите, пожалуйста, может кто сталкивался. Врач заполнил сертификат на вакцинацию по бешенства для кота, но номера лицензии ни у клиники, ни у врача нет. В Канаде пропустят такой документ, если стоит печать клиники? Переживаю(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Savytska
    wrote on last edited by
    Вы в Киеве делали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Savytska
    wrote on last edited by
    Я тоже собираюсь идти за справкой, но на вакцине стоит печать клиники без указания номера лицензии
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Savytska
    wrote on last edited by
    На Волынской ставили вакцину
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Talantseva
    wrote on last edited by
    А що вписали в поле animal control license i rabies tag? Мені доведеться самій заповнювати, і нести на підпис ветеринару
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vashchenko
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка, які намордники вимагають в аеропорту для собак?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1804651799T Offline
    t1804651799T Offline
    Екатерина Криушенко
    wrote on last edited by
    Ничего не вписали... мне сюда девушка пример высылала заполненного, по аналогии с врачом заполняли. Но отсутствие лицензии меня напрягает. Так как на сайте Canada.ca написано про лицензированного врача.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Kuznetsova
    wrote on last edited by
    Я вище писала як ми купували білети у австрійських авіаліній якраз на собаку та кота, також прямий рейс з Відня. Дублюю Одразу напишу, як ми купували білети у Austrian Airlines тиждень тому на двох дорослих та двох тварин у салон. Уся комунікація була на українській мові. Спочатку зателефонували в український відділ +380 322 424 901 та задали вже заготовлені запитання: -Розміри переноски: повинна бути м’яка та за розмірами вказаними на сайті -Чи можемо взяти тварин у салон: на борт усього можна брати 2 тварин і тільки у економ, або покращений економ. Тварина + переноска не може бути більше 8кг. До одного квитка-одна тварина. - Як купувати та підвязувати до квитка: виліт на наш рейс виходив тричі на тиждень, тому ми уточнили одразу вільні місця на три дні тижня, де є два вільні місця, нам їх назвали. - Переноска замість ручної поклажі: Ні, коли купується квиток у ньому автоматично йде ручна поклажа до 10кг, вона після додавання тварини залишається. Тобто у салон можна узяти і ручну поклажу і переноску. -Якщо двоє дорослих з двома тваринами: місця, нажаль, окремо. Також задавали питання про вакцини та титри, але нажаль на це нам так і не змогли дати відповідь. Далі заходимо на сайт, купуємо на потрібну нам дату квитки, як на звичайний рейс обираємо клас, багаж і заповнюємо дані. Коли квитки вже купили, вони одразу нам прийшли на пошту і на сайті. Знову телефонуємо в український відділ і додаємо тварин. Ми підготували паспорти та алфавіт НАТО, але воно все не знадобилося. Просто на один квиток додали котика, на інший собачку та сказали, що оплатити можемо вже у аеропорту. Квиток на одну тварину - 100€, за нами зафіксували цю сумму, та повинні будемо у аеропорту сплатити відповідно 200€. Також попросити надіслати нам на пошту підтвердження, що тварини додані. Одразу після дзвінка надіслали. Додзвонилися одразу, укр відділ на зв’язку до 20:00. Також, нам потрібно було ще додати негабаритний багаж - також все це додали за телефоном.
    1 Reply Last reply
    0
  • t331208432T Offline
    t331208432T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Дуже дякую!! Можливо не побачила!! Дякую вам!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1053302608T Offline
    t1053302608T Offline
    Александра Румянцева
    wrote on last edited by
    Я не бачу, де у вас вказано, що собаку додано на відрізок шляху, який виконує WestJet.
    1 Reply Last reply
    0
  • t707084619T Offline
    t707084619T Offline
    İnna
    wrote on last edited by
    Здрастуйте. Есть ли кто , кто летел с северного кипра с собачкой ? Подскажите , какие прививки и вообще какие показаний и правила для перевоза собак ? Совершенно не чего не знаю по этому поводу 🙈 заранее благодарю 🙏🍀
    1 Reply Last reply
    0
  • t1201623660T Offline
    t1201623660T Offline
    Irina Korneyeva
    wrote on last edited by
    А яке заспокійливе? І що таке емошинал сапплрт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t461398549T Offline
    t461398549T Offline
    Di
    wrote on last edited by
    Ну Ви же не думаєте, що я, яка не є ветеринаром і не знаю про вашу тварину геть нічого - можу Вам радити заспокійливе? А Ви, не знаючи мене, будете давати своїй тварині заспокійливе яке незнайома людина, що не є вашим ветеринаром, вам порадить?) Ps: в закріплених повідомленнях є особистий досвід людини, яка описала крок за кроком оформлення своєї тварини як emotional support
    1 Reply Last reply
    0
  • t493717742T Offline
    t493717742T Offline
    Dinara Zhurgunova
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Владельцы собак размера немецкой овчарки, БШО, поделитесь опытом аренды жилья с собакой по приезду . Рассматриваем провинцию Онтарио. Хотелось бы также услышать мнение, лучше сразу брать с собой ее или позже перевезти? Заранее спасибо 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t461398549T Offline
    t461398549T Offline
    Di
    wrote on last edited by
    У нас овчарка. Мы еще не там, но сняли на месяц Airbnb без проблем. Нашли риелтора, и за неделю до приезда будем договариваться о просмотрах. Вцелом, знаю несколько семей, которые без проблем сняли жилье в Торонто и окрестностях. Но у них собаки менее габаритные
    1 Reply Last reply
    0
  • t493717742T Offline
    t493717742T Offline
    Dinara Zhurgunova
    wrote on last edited by
    Буду рада если поделитесь опытом и позже 💕
    1 Reply Last reply
    0
  • t461398549T Offline
    t461398549T Offline
    Di
    wrote on last edited by
    Да, я сюда напишу потом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євдокименко Марина
    wrote on last edited by
    Добрый день! Вопрос по вакцине от бешенства. У нас Рабиген Моно, вылет через месяц, паспорт Евросоюза, на титры времени нет.. С такой вакциной можно лететь? А то что то я поздно задумалась над этим вопросом и теперь переживаю, что что то может быть не так..
    1 Reply Last reply
    0
  • t971376924T Offline
    t971376924T Offline
    Alyona
    wrote on last edited by
    Многие apartment building - pet friendly, начните с них поиск. Мы с овчаркой сняли квартиру без особых проблем. Им важнее справка с места работы, а не наличие собаки.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags