Pets to Canada
-
Я тоже собираюсь идти за справкой, но на вакцине стоит печать клиники без указания номера лицензии
-
На Волынской ставили вакцину
-
А що вписали в поле animal control license i rabies tag? Мені доведеться самій заповнювати, і нести на підпис ветеринару
-
Підскажіть будь-ласка, які намордники вимагають в аеропорту для собак?
-
Ничего не вписали... мне сюда девушка пример высылала заполненного, по аналогии с врачом заполняли. Но отсутствие лицензии меня напрягает. Так как на сайте Canada.ca написано про лицензированного врача.
-
Я вище писала як ми купували білети у австрійських авіаліній якраз на собаку та кота, також прямий рейс з Відня. Дублюю Одразу напишу, як ми купували білети у Austrian Airlines тиждень тому на двох дорослих та двох тварин у салон. Уся комунікація була на українській мові. Спочатку зателефонували в український відділ +380 322 424 901 та задали вже заготовлені запитання: -Розміри переноски: повинна бути м’яка та за розмірами вказаними на сайті -Чи можемо взяти тварин у салон: на борт усього можна брати 2 тварин і тільки у економ, або покращений економ. Тварина + переноска не може бути більше 8кг. До одного квитка-одна тварина. - Як купувати та підвязувати до квитка: виліт на наш рейс виходив тричі на тиждень, тому ми уточнили одразу вільні місця на три дні тижня, де є два вільні місця, нам їх назвали. - Переноска замість ручної поклажі: Ні, коли купується квиток у ньому автоматично йде ручна поклажа до 10кг, вона після додавання тварини залишається. Тобто у салон можна узяти і ручну поклажу і переноску. -Якщо двоє дорослих з двома тваринами: місця, нажаль, окремо. Також задавали питання про вакцини та титри, але нажаль на це нам так і не змогли дати відповідь. Далі заходимо на сайт, купуємо на потрібну нам дату квитки, як на звичайний рейс обираємо клас, багаж і заповнюємо дані. Коли квитки вже купили, вони одразу нам прийшли на пошту і на сайті. Знову телефонуємо в український відділ і додаємо тварин. Ми підготували паспорти та алфавіт НАТО, але воно все не знадобилося. Просто на один квиток додали котика, на інший собачку та сказали, що оплатити можемо вже у аеропорту. Квиток на одну тварину - 100€, за нами зафіксували цю сумму, та повинні будемо у аеропорту сплатити відповідно 200€. Також попросити надіслати нам на пошту підтвердження, що тварини додані. Одразу після дзвінка надіслали. Додзвонилися одразу, укр відділ на зв’язку до 20:00. Також, нам потрібно було ще додати негабаритний багаж - також все це додали за телефоном.
-
Дуже дякую!! Можливо не побачила!! Дякую вам!!
-
Я не бачу, де у вас вказано, що собаку додано на відрізок шляху, який виконує WestJet.
-
А яке заспокійливе? І що таке емошинал сапплрт?
-
Ну Ви же не думаєте, що я, яка не є ветеринаром і не знаю про вашу тварину геть нічого - можу Вам радити заспокійливе? А Ви, не знаючи мене, будете давати своїй тварині заспокійливе яке незнайома людина, що не є вашим ветеринаром, вам порадить?) Ps: в закріплених повідомленнях є особистий досвід людини, яка описала крок за кроком оформлення своєї тварини як emotional support
-
Здравствуйте. Владельцы собак размера немецкой овчарки, БШО, поделитесь опытом аренды жилья с собакой по приезду . Рассматриваем провинцию Онтарио. Хотелось бы также услышать мнение, лучше сразу брать с собой ее или позже перевезти? Заранее спасибо 🙏
-
У нас овчарка. Мы еще не там, но сняли на месяц Airbnb без проблем. Нашли риелтора, и за неделю до приезда будем договариваться о просмотрах. Вцелом, знаю несколько семей, которые без проблем сняли жилье в Торонто и окрестностях. Но у них собаки менее габаритные
-
Буду рада если поделитесь опытом и позже 💕
-
Добрый день! Вопрос по вакцине от бешенства. У нас Рабиген Моно, вылет через месяц, паспорт Евросоюза, на титры времени нет.. С такой вакциной можно лететь? А то что то я поздно задумалась над этим вопросом и теперь переживаю, что что то может быть не так..
-
Добрый день, у нас есть два билета от КЛМ, собаку они не подтвердили и посоветовали смотреть опцию транспортировки через карго. Единственное агенство ответило, что КЛМ до 15 марта не будет перевозить животных, а эир Канада до 13 января точно, а дальше не знают. То есть выходит, что собаку перевезти вообще невозможно и в момент покупки билетов операторы ничего об этом не сказали. Есть ли какие-то варианты в такой ситуации?