Pets to Canada
-
Добрый день.Ребята кто летел с Варшавы,подскажитегде купит транспортёр для собаки,по классификации,Scudo 7-9 размер.
-
Ми будемо летіти 14 січня.
-
наверное поэтому у меня отложилось что прививка всегда только год действительна, намешалось уже все))
-
Добрый день! Я своему Чихуахуа купила такую же. Она выше, чем указывает большинство авиакомпаний, но в ней пес может нормально встать и развернуться. Плюс - ее можно хорошо примять и спрятать под любое сидение. Думаю, что проблем не будет, так как, помимо требуемых размеров, важен и комфорт питомца.
-
Добрый день, а когда вы летите ? Отпишитесь в группе пожалуйста как все пройдёт у вас
-
24.01 Конечно напишу 😉
-
Спасибо 🙏
-
Поищите, пожалуйста, по поиску чата. Есть те, кто летел из Бухареста.
-
Доброго ранку. Будь ласка ,напишіть який розмір переноски для лабрадора брали?
-
Доброго дня можливо хтось підкаже які документи потрібні для ввезення кота в Україну з Польщі ?
-
Київ-Варшава, Київ-Пшемисль треьа було в касу їхати на центральний, не було їх в он-лайні. Не знаю як зараз
-
Цікаво…
-
Доброго дня. Ознайомтеся, будь ласка, з закріпленими повідомленнями чату
-
Ой, простите, я просто спешила на прививки и чипы для кошки и небыло времени посмотреть)
-
Добрий день. Маю чіп, титри, прививку від сказу, паспорт. Їдемо з України в Амстердам а тоді в Канаду. Кота потрібно реєструвати в Амстердамі? Оо
-
Там для вивозу з України а мене цікавить в Україну
-
Звісно. Я все дивилась, читаю майже 2 місяці чат, але я у ньому не живу. Багато нової інформації, можливо пропустила. Дякую за допомогу.
-
Доброго дня! У нас такі ж плани. Тільки в Роттердам. Планую там міняти паспорт на ЄС. Думаю, таким чином і зареєструють. Т.я. ми плануємо там місяць бути.
-
А якшо транзитом на 1 день? Не потрібно нічого міняти?
-
Ні, тільки огляди і дозволи в літак. Див зразки в закрепах
16 Jan 2023, 06:08
73213/174823
32 minutes ago