Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Может кто подскажет..кто-то может делал недавно документы и прививки в Украине для своих питомцев и выезжал в Канаду ? Как все правильно сделать 🤪?
Все клиники разное говорят :( треш какой-то
Подруга делала. Я вчера писала об этом. Что именно вас интересует? Пакет документов на вывоз животного в Ес из Украины?
З Польщі виліт на Канаду
А де ви хочете зареєструвати чіп я шось не дуже зрозуміла)
Він зареєстрований в Україні База animal-id.net
Тобто його треба зареєструвати у Польщі ви маєте на увазі? Я такої вимоги ще не чула.
Вишло якось так)) лежить не до кінця в переносці,сфоткала в такий позиції) купувала в найближчому зоомагазині в Гданьску
Чула Говорять : що ця база
animal-id.net
не підходить ! Треба щоб реєстрація чипа була
Tracer.com.ua
Тому я тут і питаю !!!! По якій базі потрібно ,щоб було проведено реєстрацію🤷🏻♀️ правильно
Добре!!!! Зрозуміла!!!!😅
Я перепитую бо може ми всі випустили це із уваги)
Але в мене чіп польський, тому не буду перейматися
Доречі чіп - це вимога Польщі, Канада не вимагає його.
А що саме вимагає Канада? Як що чіп не потрібен?
Як спокійно реагує на переноску) моя киця не дуже її полюбляє 😅
Нагадайте компанії які перевозять собак чи не перевозять.
Подходит animal Id (если в Украине чипировали ) главное что бы вы знали в какой базе смотреть надо , так как по чипам нет одной международной базы - ветеринар ответил в гос клинике Киева (получали только что международный паспорт на всякий случай)
Сертифікат (в паспорті відмітка або окремий документ) від сказу та дозвіл на подорож якщо ви з Польщі будете вилітати
Але можливо навіть той дозвіл треба саме полякам 😅
Взагалі ніде і ніколи не сидів закритий,купували іншу переноску,відмовився заходити в нкї навіть за смаколики. Ця ніби норм
А кто-то летел рейсом который KLM с Tarom выполняет ?
Ми теж із Румунії прямуємо і так само до Торонто. Зробили чіп у Бухаресті. Є всі привівки, окрім титрів на сказ