Pets to Canada
-
По правилам - так. Інакше не отримаєте Ф1 та міжнародний сертифікат.
-
Капець ))
-
Правила такі🤷♀️
-
А сертифікат як отримати ?
-
Не критично, якщо після цієї дати була вакцина від сказу і титри, якщо ні, то критично
-
На сьогоднішній день пускають без карантину у 90 днів. + дівчата тут ділилися адресами де видають ф1. Я так зрозуміла - треба дзвонити і питати. Можуть видалити ф1 без карантину.
-
Пролістала переписку, не знайшла таких повідомлень ( Можете поділитись контактами ?
-
Через Словакію теж пускають тільки з тітрами?
-
У мене їх не має - мені не потрібні. Подивіться у медіа чату, там скрін таблички з адресами і телефонами в Києві
-
Так, Словакія теж ЄС. Не так чіпляються до міжнародних сертифікатів
-
Мені сьогодні в державній клініці порекомендували взяти Ф1 по Україні до кордону. (у нас 1 місяць після титрів). і з нею пройти кордон. А вже в ЄС робити сертифікат. Але спробую поїхати на Жмеринську, наче сказали що дадуть Ф1 закордон.
-
Подруга летела с собакой без титров. Чип/прививки и справка за 3 дня , что животное здорово.
-
У нас міжнародний паспорт є окремо, а паспорт з вакцинацією від сказу окремо, нам також цю інфо не переносили. Я всюди показувала по 2 паспорти на кордоні України у потягу і в аеропортах Будапешту,Відня, Торонто, так і казала, це міжнародний, це з інфо про вакцинацією від сказу і у жодному разі не виникало ніяких питань. Заспокоїли мене щодо цього питання ще на Волинській 12 і на митниці у Києві
-
Если из Амстердами, то возможно, Польша - это не повезло, это джек пот
-
Ооо, це чудова новина!!! бо я паніку навела🫣 тепер одне питання відпало😄
-
С Вены в Торонто летела.да, Поляки самые придирчивые. Титры Канаде не нужны.. их Польша требует(
-
Можливо справку ф1 обміняти вже в Європі на міжнародний сертифікат ?
-
Теж цікаво
-
Ні, її міняють на нашому боці кордону, далі то папірець
-
Вена особо тоже не придирается, вернее врачи дали что нужно и вперёд
16 Jan 2023, 06:08
73980/176533
32 minutes ago