Pets to Canada
-
Надо ждать сертификат. Увы.
-
в чем проблема? они пишут, какая авиакомпания совершает рейс
-
Ми в Калгарі, але кіт і беремо в салон. Нервую що раптом не візмуть, він важкенький, мамина черешня)) вантажний відсік був варіант б. Тепер ще більше нервую. Але хай виправлять мене бувалі, але є перевезення в вантажному, а є перевезення карго. В першому тепло, в другому ні. Може вони мали на увазі карго
-
В нас теж мамина черешня. А скільки ваш важить?) Я шось думаю може на дієту його, бо в 8кг ніяк не влізаємо, а в багаж не варіант
-
Я працювала в Харкові з кормами 1st choice, Pronature Original, Pronature Holistic. Акана це Теж Холістік. НайВищий якісний рівень корму. То ж я б спробувала Акану в першу чергу. Чим краща якість корму, тим довше життя. Але треба дивитись, як буде їсти. Моя,наприклад, кішка (стерилізована) їла Сеньор Пронатюр краще , ніж Фест Чойс, хоча Фест чойс кращий за составом. Не знаю чому. Коти взагалі орієнтуються на запах більше. Роял більше пахне , там багато ароматизаторів, то будьте готові, що буде хуже їсти. Обирайте Сеньор, це для малоактивних котів, стерилізованих. В них менше жиру , не будуть набирати вагу)
-
Та в нас теж не дуже жирний, просто британський живіт звисає) Сподіваюсь, у вас буде все ок без зайвих запитань)
-
Доброе утро ,я уже спрашивал ну спрошу ещё У меня такая проблема ,кошек нужно перевезти из Испании в Канаду , уже есть пару вариантов ну ищи ещё , возможно кто знает фирмы или компании кто этим занимается может людей которые возят ,может ещё какая-либо информация , За ранее спасибо , и если что пишите Лс ,
-
Холістики йдуть без штучних ароматизаторів. Тому може з меншим апетитом їсти. Але денну норму буде з’їдати, норма пишеться на пачці.І частіше власники переживають, що мало їсть) але денної норми хватає)) холістик дорожчий завжди був. В Україні так точно)
-
Я більше про сухий корм знаю. Паштети частіше як доповнення йдуть, як вкусняшка) або паштетами годують, коли проблеми з зубами, або зубів зовсім нема(