Pets to Canada
-
В см конечно. Если представить это в дюймах, то клетка для медведя гризли получится.
-
Клетки которые по размерам не могут поместиться под переднее сиденье в салоне едут багажом. Т.е. если собака до 75 паундов или некоторые авиалинии до 100 берут как checked in baggage. Более 100 паундов только cargo. Кане корсо в запросе 64кг, это примерно 140 паундов. Вариантов кроме карго нет
-
не могу найти номер LOT чтоб уточнить насчет кошки, может кто-то уже звонил им както?
-
Подскажите пожалуйста, паспорт международного образца в Одессе можно получить только в государственной клинике на 7-ой Пересыпкой или еще где-то?
-
Всім привіт! Допоможіть будь ласка порадою, хто знає. В мене квиток air canada, три стиковочних рейси, перший - це австрійські авіа, два наступний - ейр. Летять - я та син 9р з двома котами. Якщо на австрійських (1ий рейс) є місце в салон для одного кота, а інший може летіти лише в багажному, то для наступних рейсів air canada мені так само місця для котів бронювати? Один в салон, а інший в багажний? Чи я зможу забрати з багажного котика після першого рейса в салон, якщо будуть місця в салоні для рейсів air canada
-
Тесно точно не будет 😆
-
Це ж не транзит у вас. Багаж отримаєте після першого переліту. А далі можна і в салоні, якщо будуть місця. Тільки узнавайте за них якомога раніше.
-
Якщо різні авіакомпанії, то не транзит. А де ви купували квитки?