Pets to Canada
-
Выше на 10 сообщений
-
С когда Вы летите?
-
10 березня
-
Блин :) я на неделю раньше, не получится у Вас ничего узнать
-
Я видела, но мне не понятно, что значит не более чем за 48 часов. Поэтому спросила конкретнее
-
От сейчас, 22:49, все это должно быть сделано не более, чем 48 часов назад.
-
ну я спробую наступного тиждня туди заїхати з другом, який вільно польською володіє, відпишу що дінзнаюсь
-
Та не. Я не про ветеринара. Я про полет, ЛОТ, аэропорт и самолет
-
ааа...в нас боже бути трохий різний екпіріенс в будь якому випадку
-
Надеюсь, что нет
-
Чем ближе к вылету, тем лучше
-
Спасибо большое
-
Доброго дня! Чи перевозив хтось до Канади мейнкуна.. у салоні? І якщо не у салоні, поділіться будь-ласка досвідом як тварина перенесла переїзд?
-
він по вазі не повинен пройти ( вага повинна наче бути до 8кг разом з переноскою)
-
Знаю, проте у канадських авіаліній немає норми по вазі.. дзвонила питала. Головне, щоб поміщався у задани розмір переноски. Ось цікавить як перевіряють і хто приймає рішення чи зручно тварині
-
Доброго вечора, попрошу підказати які ще потрібні документи від польського ветеринара на переліт з Варшави до Канади. Авіакомпанія ЛОТ. Тварина Кіт. Має Український паспорт , чіп і прививку. Дякую! Буду дуже вдячна за інформацію.
-
Всім привіт. Не розбираюсь в цих питаннях взагалі, а google невмовно мовчить. Підскажіть будь ласка,: air Canada, WestJet, Lufthansa - це всі кампанії канадські(атлант.)?
-
Він в салоні їхав?
-
Люфтганза це німці. Решта канадські компанії
-
Дякую
16 Jan 2023, 06:08
77014/177116
38 minutes ago