Pets to Canada
-
По Канаде летает. Смотрите у них на сайте вкладку direct flight. Но изучите закреп по вестджету, чтобы деньги не потерять
-
Ребята, провоз животного на самолёте сильно отличается от обычного билета для человека. Даже если вы опытные путешественники. Изучите информацию заранее!!! Всегда звоните операторам авиалиний и узнавайте о наличии мест и квотах провоза, избегайте кодшер рейсов. НИКОГДА не платите деньги если вам не подтвердили изначально что на этот рейс могут взять вашего питомца. И СРАЗУ после звонка с оплатой (или бронью как у люфтханзы) требуйте подтверждение на имеил!!! Со статусом CONFIRMED не реквестед, не registered!!! И помните что как правило у вас есть 24 часа (ровно) на то, чтобы вернуть деньги за билет либо перенести бесплатно на другую дату, единожды!!!
-
Так точно! Мы сегодня ставили антипаразитки с подписью врача и временем, шпамп в евро паспорте, что здоров и готов к путешествия и иата подписали.
-
Доброго вечора , скажіть будь ласка , хтось користувався чи можна знає фірми з перевезення тварин, як вони працюють та їхні контакти ?
-
Ще таке питання, можливо хтось стикався з таким,зробити аналіз на титр він не достатній (нище норми) , кажуть робити повторно щеплення Перше щеплення робили в Україні ( чи може таке бути що попала підробка) Повторно будемо робити в Італії , але багато часу втрачається
-
Через півтори місяці , колись як була цуценям робити і вже (останню) в дорослому віці
-
Ні, просто такий організм, немає достатньої кількості антитіл, правильно кажуть, нова вакцина та через 30 днів (не раніше) аналіз на титри. Спробуйте іншу вакцину, як варіант
-
Мене насторожило чи добре чебе собака почуває, та чи не було проблем після вакцини, в понеділок будемо йти знову вакцинувати
-
А якщо з наступною буде та ж сама ситуація чи тижні з тикими двома результатами литіти?
-
Це не дуже добре, особливо, якщо це собака, але в вашому варіанті, думаю аби ви все його життя робили щеплення, то думаю все було б добре, а так просто не зреагував організм. Якщо ви вже в Європі, то після титрів спробуйте отримати паспорт ЄС, і думаю, що все буде добре, дуже рідко намає відповідної реакції на вакцини.
-
А для паспорту ЄС потрібні якісь документи ( внутрішні) чи достатньо українських ?
-
Та чи можга просити паспорт при вакцинації чи вже після титру ?