Pets to Canada
-
Через півтори місяці , колись як була цуценям робити і вже (останню) в дорослому віці
-
Ні, просто такий організм, немає достатньої кількості антитіл, правильно кажуть, нова вакцина та через 30 днів (не раніше) аналіз на титри. Спробуйте іншу вакцину, як варіант
-
Мене насторожило чи добре чебе собака почуває, та чи не було проблем після вакцини, в понеділок будемо йти знову вакцинувати
-
А якщо з наступною буде та ж сама ситуація чи тижні з тикими двома результатами литіти?
-
Це не дуже добре, особливо, якщо це собака, але в вашому варіанті, думаю аби ви все його життя робили щеплення, то думаю все було б добре, а так просто не зреагував організм. Якщо ви вже в Європі, то після титрів спробуйте отримати паспорт ЄС, і думаю, що все буде добре, дуже рідко намає відповідної реакції на вакцини.
-
А для паспорту ЄС потрібні якісь документи ( внутрішні) чи достатньо українських ?
-
Та чи можга просити паспорт при вакцинації чи вже після титру ?
-
Якщо ви вже в ЄС, то можете спробувати просто зробити вакцину і отримати паспорт, але, вони можуть просити зробити титри, то на їх розсуд
-
Подскажите, пожалуйста. Есть ли какие-то поблажки старым животным на границе? Моему коту 17, неизвестно как он перенесет все прививки(
-
Це в державній службі я правильно розумію, всеодно доведеться йти в державну так як перед вильотом потрібен дозвіл та сертифікат здоров’я
-
Точно от бешенства не освободят, разве что у него будут свежие хорошие титры, но, если небыло вакцин, то и антител не будет
-
Если паспорт ЕС, то там ничего такого не нужно, если ехать с Украины, то нужно всё
-
С Мукачева лучше бусом, зачем вам этот поезд
-
У него пока ничего нет( собираюсь делать и переживаю. Спасибо большое за ответы. Буду думать.
-
Тобто з європейськи лиш вакцина і все ?