Pets to Canada
-
Ми правда ер Канада летимо ,але з франкфурта Заходила на сайт аеропорту Франкфурт з документів вимагають лиш паспорт і додатково титри Так пише принаймні
-
Ми теж таку інфу бачили, але типу не зрозуміло, чому тоді всі роблять той сертифікат і обробку)
-
В мене в Канаді родичи - в них собака, одна, бо по правилах кондо, в якому вони придбали квартиру - не можна більше однієї собаки на квартиру. Тому треба буде шукати і це займе деякий час…але так буде в будь якій країні.
-
Це для тих в кого виліт з Польщі На скільки я тепер зрозуміла
-
То слушний комент, але декілька людей написали вже що і для Франкфурт робили сертифікат і обробку) то може і не тільки для Польщі
-
Дивіться Я за обробку я думаю треба також І сертифікат іата підписати А осо дозвіл на виїзд від повятового в Польщі не потрібно якшо виліт не з Польщі Принаймні я так зрозуміла,коли відповіла Юля за цей дозвіл
-
Мала надію, що не треба буде) в Амстердамі наче нічого такого не просять. Але поглянемо)
-
У нас знайомі декілька місяців тому летіли з Франкфурта, так у них була тільки вакцина від сказу , більше нічого навіть не питали .
-
А паспорт укр в тварини ?
-
Паспорт ЕС
-
Аа так тут інші вимоги,в нас укр,але міжнародного зразка
-
Тому думаю до паспортів ЄС вимоги значно простіші
-
Зрозуміла , в нас теж був укр. Паспорт то почитавши коментарі ми замінили в Чехії на ЕС .
-
В нас вже часу не було міняти і питання було про вакцини в чіп як їх перенесуть,плюс титри Того просто всі документи доробили)
-
Нам чіп внесли, а вакцину зробили нову .
-
А титри?вони ж до старого паспорту
-
Доброго дня 🌸 Чула, що є можливість зарезервувати місце для себе і для пухнастика безпосередньо на сайті однієї з авіакомпаній (без звернення в контакт-центр), але неможу знайти якої саме. Можливо, хтось зіштовхувався і може підказати?
-
Титрів ми не маємо
-
ооо) дякую дуже)
-
Аа тепер зрозуміло Ну ми якраз через титри і не міняли паспорт
16 Jan 2023, 06:08
79033/176533
35 minutes ago