Pets to Canada
-
Вже минулого тижня їх не було(((
-
Підкажіть як правильно, спочатку купити білет і потім вже реєструвати тварину на борт чи спочатку уточнити чи є місця для тварин, а вже потім купляти білети?
-
Привет , скажите пожалуйста если коту ввели какой то наркоз или транквилизатор (лежит не подвижный но глаза широко открыты) потом долго отходит и рыгает . Это как сказал ветеринар успокаивающий укольчик перед забором крови из вены, так как кот сильно буйный и большой . Скажите это нормальная практика или он просто облегчил себе работу таким образом ?
-
Фига се, укольчик...у нас так даже после кастрирования коты не отходили, а тут просто "для спокойствия" У нас просто брали кровь, один тоже не давался, его просто держала я и медсестра, пока вторая пыталась взять. В итоге, он просто написял на них фонтанчиком и гордо удалился на моих руках из кабинета. Это все заняло минут 5 от силы
-
в україні втрьох тримаєш кота і беруть. в одного лікаря прив"язували за лапу і брали в рукавицях. В Польші я в шоці дуже ніжно ставляться до тварин і різними фокусами роблять так що кіт майже не помічає і все проходить без насильства. просто тримаєш рукою лапку кіт трохи може шипіти вони дуже аккуратно беруть. у моєї кішки густа була кров і маленькі вєни, того надивилась на варіантів 10 як беруть кров. один чувак (це було в селі) мазав лапу якимсь миючим, скаблив ножем і так і не набрав кров (((((( лапа потім була вся червона і дуже довго заживала. (як коли падаєш на коліно кірка така) в польші шик , тут навіть шерсть іноді не стрижуть